Τα συγχαρητήριά του έδωσε στον δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη και τον νέο Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την εκλογή τους ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννης Κελγιώργης.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «θέλω να συγχαρώ για την επανεκλογή του τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη καθώς και τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη. Και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας που εκλέχθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι».
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Για την εικόνα της αγοράς είπε ότι «επισκιάστηκε από τη μακρά προεκλογική περίοδο. Χιλιάδες συμπολιτών μας μαζί με τις οικογένειές τους ήταν αφοσιωμένοι στο κυνήγι του σταυρού και ήταν λογικό, μιας και το νέο εκλογικό μέτρο έχει στάνταρντ μια μίνιμουμ συμμετοχή σε μια δημοτική ομάδα. Η αγορά πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Λίγο οι καιρικές συνθήκες που ακόμη θυμίζουν καλοκαίρι, υπάρχει μια νωχελική κατάσταση που ελπίζουμε μετά το πέρας των εκλογών και την αλλαγή των καιρικών συνθηκών να επανέλθει στην κανονικότητα για την εποχή.
Από την πλευρά των συναδέλφων υπάρχει ετοιμότητα. Τα καταστήματα είναι έτοιμα και περιμένουν τον κόσμο με νέα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές. Από την άλλη, αυτή η κατάσταση με την ακρίβεια δημιουργεί ανασφάλεια για το τι μας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα. Περιμένουμε τι θα γίνει με τους λογαριασμούς του ρεύματος, η κρατική επιδότηση πιθανώς να φύγει το επόμενο διάστημα. Βλέπουμε ότι στα ράφια οι τιμές είναι ανεξέλεγκτες, όπως για παράδειγμα το ελαιόλαδο που έχει φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Στα υπόλοιπα δεν βλέπουμε να υπάρχει αποκλιμάκωση, τα καύσιμα είναι ακριβά και η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή δημιουργεί ανασφάλεια. Δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Περιμένουμε, ύστερα και από τα μηνύματα που πήρε από τις εκλογές η κυβέρνηση σε όλη την επικράτεια, να σκύψει πάνω στα προβλήματα της ακρίβειας, διότι ο χειμώνας αν δεν υπάρξουν ριζικές τομές και πάταξη της ακρίβειας, νομίζουμε ότι θα είναι από τους δυσκολότερους που έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια».

Προηγούμενο άρθροΣοκ στις Βρυξέλλες: Δύο νεκροί έπειτα από ένοπλη επίθεση – «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» φώναξε ο δράστης
Επόμενο άρθροΘεόδωρος Μαρκόπουλος: Ήταν η επιβράβευση μιας προσπάθειας που έδειξε επιμονή και δεν κάμφθηκε στις έξωθεν πιέσεις