Ενημερώθηκα για τις δράσεις του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου και την πολύ σημαντική βοήθεια που παρέχει σε ανθρώπους, οι οποίοι πάσχουν από την συγκεκριμένη ασθένεια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ψυχολογικής υποστήριξης.

Επίσης ο σύλλογος παρέχει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε ιατρικά κέντρα της Καβάλας, με σκοπό την πρόληψη κατά του καρκίνου.
Οι εξετάσεις αυτές παρέχονται σε ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις αντίστοιχες δαπάνες και όλα τα έξοδα πληρώνονται από τον σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου.

Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να συνδράμουμε σε ένα τόσο σημαντικό έργο και όλοι πρέπει να στηρίξουμε δράσεις, με τις οποίες θα παρέχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ανθρώπους, που για διάφορους λόγους, αδυνατούν οικονομικά να επισκεφτούν εξειδικευμένους ιατρούς.
Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε, ότι κυρίως για την ασθένεια του καρκίνου, οι προληπτικές εξετάσεις, είναι η καλύτερη μέθοδος για την αντιμετώπιση του. Η διάγνωση του καρκίνου σε πρώιμο στάδιο είναι σωτήρια για τους ασθενείς.

Θεώρησα λοιπόν, μετά από ενημέρωση που είχα από το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, ότι πρέπει και εγώ, με τις προσωπικές μου οικονομικές δυνάμεις, να στηρίξω τις προσπάθειες του συλλόγου των εθελοντών κατά του καρκίνου, προσφέροντας μία μικρή βοήθεια, στους Καβαλιώτες συμπολίτες μου.
Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο συγγενικό μας περιβάλλον ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς, όσοι και οι συγγενείς τους, που τους συμπαραστέκονται.

Αυτό και μόνο το γεγονός νομίζω πρέπει να μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και να μας ενθαρρύνει να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία για την πρόληψη κατά του καρκίνου και την συμπαράσταση των καρκινοπαθών.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πιερικό
Επόμενο άρθροΠρώτη επίσκεψη του Δημάρχου Θάσου στα γραφεία της Αναπτυξιακής Καβάλας