Την ετοιμότητα του δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης που έχει ολοκληρώσει σχεδόν τον συνδυασμό του. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι συνεχίζουν τις επαφές τους με τους πολίτες και ενημερώνονται για τα ζητήματα τους.
Όπως ανέφερε “Καταρχάς λίγο μας μπέρδεψε όλη αυτή η ιστορία με τις φωτιές. Μια δύσκολη περίοδος, που τα αφήσαμε όλα στην άκρη και κοιτάζαμε πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει! Βέβαια η προεκλογική περίοδος έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξεως και κυρίως η προετοιμασία και η κατάθεση ψηφοδελτίων. Περίπου σε μια εβδομάδα θα πρέπει να καταθέσουμε τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώνουν τους συνδυασμούς μας.
Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και κάνουμε πια τις τελευταίες παρεμβάσεις μας, διορθώσεις, μετακινήσεις και ό,τι άλλο μας χρειάζεται με βάση τον εκλογικό νόμο και παράλληλα ακόμη και την τελευταία στιγμή εμπλουτίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον συνδυασμό μας. Εάν οι πολίτες μας εμπιστευθούν τη διοίκηση την επόμενη 5ετία να μπορούμε να φέρουμε αποτέλεσμα. Αυτό μετράει και ο πολίτης θέλει να ξέρει ότι θα του αφήσουμε κάποιο έργο, κάποιο αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την ζωή του. Δουλειά, εργασία, μετακίνηση όλα όσα τον ενδιαφέρουν πρέπει να αποτελέσουν δικό μας μέλημα.
Συνεχίζουμε λοιπόν τις επαφές και προσπαθούμε με επαφές σε συλλόγους, συνοικίες και συναντήσεις με τον κόσμο γενικά να κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να ενημερώσουμε και για το πρόγραμμα μας πώς εμείς δηλαδή σκεφτόμαστε να λύσουμε τα πολλά και άλυτα μέχρι σήμερα προβλήματα που βαλτώνουν εδώ και χρόνια στο Δήμο Καβάλας και παράλληλα να ακούσουμε και εμείς να αφουγκραστούμε αυτό που επιθυμεί ο πολίτης, ο καθένας δηλαδή αυτό που θέλει για τον σύλλογο του, για τα παιδιά του, για την περιοχή του, Αυτά όλα θα πρέπει να τα συνθέσουμε για να ξεκινήσουμε άμεσα να φέρνουμε αποτέλεσμα σε αυτά που μένουν άλυτα για πολύ καιρό.
Άλλα αφορούν την καθαριότητα, τους προγραμματισμούς, την αστυνόμευση, την κυκλοφορία, τις παράνομες εναποθέσεις σκουπιδιών, τις πινακίδες οδών και μνημείων, φθαρμένα και βαμμένα αλλά πρέπει και εμείς να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα όλα τα φαινόμενα που σήμερα ονομάζουμε ακραία και οφείλονται στις αλλαγές στο κλίμα που έχουν γίνει. Θα πρέπει να μάθουμε και να ζούμε και να αντιμετωπίζουμε πυρκαγιές, πλημμύρες, τον καύσωνα που έχει αλλάξει πολλά κομμάτια της ζωής μας, ενώ θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με φρεάτια καθαρά, με αντιπλημμυρικά έργα, με αστυνόμευση στα δάση, με εγκατάσταση συστημάτων που θα μπορούν να ελέγχουν ή να μας προειδοποιούν για φωτιές. Πολλά τα θέματα και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να τα βάλουμε όλα σε μια σειρά και να μπορέσουμε να προλαβαίνουμε το κακό. Αυτό είναι το παν. Όχι εκ των υστέρων να κλαίμε επάνω στα συντρίμμια. Εδώ θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα».
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που χρονίζουν. “Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση δεν ανταποκρίθηκε όπως θα ήθελαν οι πολίτες. Πέρασαν 4 χρόνια απραγίας και στο πέρασμα αυτών και με την αγωνία και το άγχος της σημερινής διοίκησης που δεν έχει δει κάποιο έργο να ολοκληρώνεται ή έστω να εξελίσσεται ομαλά, προσπαθεί από το ένα έργο στο άλλο να δείξει ότι κάτι κάνει.
Στο Περιγιάλι, οι δρόμοι που άνοιξαν από ένα μηχάνημα που καθάρισε χόρτα, μέσα σε 2 μήνες που τα παράτησαν όλα γέμισε από μπάζα, από σκουπίδια, από ό,τι ναναι. Έγιναν όλα χειρότερα. Έτσι έργα δεν γίνονται, Ούτε η αυλή των Ποταμουδίων που θα έπρεπε από κάτω να γίνει ένα πάρκινγ και τώρα δεν ξέρω καν αν θα προλάβουμε τα σχολεία… Το παλιό νοσοκομείο στην τύχη του, το ανοικτό κολυμβητήριο έγινε χαβούζα, η Καλαμίτσα παραμένει μετέωρη και μας έμεινε η διαμάχη με το ΤΑΙΠΕΔ ενώ θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ καμένος και αφημένος στην τύχη του… ¨Όλα αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα της σημερινής διοίκησης. Μισοτελειωμένες παιδικές χαρές στα χωριά ή οι ασφαλτοστρώσεις κάποιων μέτρων δεν κάνουν την αίσθηση ότι έχουμε μια διοίκηση ικανή να μας φέρει σε πέρας την επίλυση των προβλημάτων” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΟπτική ψευδαίσθηση: Πόσα πρόσωπα βλέπεις στην φωτογραφία; Ελάχιστοι εντοπίζουν και τα 13
Επόμενο άρθροΣύγκρουση ιστιοφόρων στο λιμάνι της Καβάλας