19 Σεπτεμβρίου 2024, 4:03
20.5 C
Kavala

Δυναμική και ουσιαστική θα είναι και η φετινή έκθεση του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Μάρκο Δέμπα

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες εκ μέρους του Επιμελητηρίου Καβάλας για τη διοργάνωση της 30ης έκθεσης Kavala Expo 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο ”Απόστολος Μαρδύρης” στην Νέα Καρβάλη.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος σημείωσε αρχικά ότι ”Η έκθεσή μας ξεκίνησε δειλά δειλά πριν 30 χρόνια στην πυλωτή της τότε νομαρχίας και φτάσαμε εδώ και χρόνια να διεξάγεται σε έναν ωραίο χώρο, οι πύλες του οποίου θα ανοίξουν με τα επίσημα εγκαίνια της Kavala Expo 2024, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου”.

ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΗΧΗΣ

”Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες η καρδιά της επιχειρηματικότητας της Καβάλας, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κι όχι μόνο, θα χτυπάει στο εκθεσιακό κέντρο ”Απόστολος Μαρδύρης” της Νέας Καρβάλης. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατορθώσει να ανεβάσουμε τον πήχη της έκθεσής μας και να την αναβαθμίσουμε, όσο το δυνατό περισσότερο. Έτσι και φέτος προσπαθούμε να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών και επιχειρηματιών, τόσο της Καβάλας, όσο και από άλλες Περιφέρειες της χώρας και φυσικά από γειτονικές χώρες, ιδιαίτερα δε από την Σερβία και τη Βουλγαρία που στηρίζουν την έκθεσή μας, που πλέον της έχουμε δώσει μια διεθνή οντότητα και προσπαθούμε κάθε χρονιά να την κάνουμε ακόμη πιο ελκυστική”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ

”Από την άλλη προσπαθούμε να έχουμε παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες κι αυτές διαδραματίζουν έναν σοβαρό ρόλο στο να έρθουν περισσότεροι επισκέπτες στην έκθεση. Μιλάμε για το σαλόνι γαστρονομίας με τοπική κουζίνα και προϊόντα, αλλά και τις πολιτιστικές – μουσικές εκδηλώσεις, με τοπικά συγκροτήματα, καθώς και συναυλίες και για τις τέσσερις ημέρες. Ένα από τα βασικά στοιχεία και της φετινής μας έκθεσης θα είναι οι επιχειρηματικές συναντήσεις κι ένα επιχειρηματικό φόρουμ, στο οποίο θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, όπου θα μετέχουν πολλά Επιμελητήρια της χώρας με συζητήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα της ακρίβειας, της φορολογίας και γενικότερα της οικονομίας. Νομίζω ότι και η 30η Kavala Expo 2024 θα είναι για άλλη μια χρονιά δυναμική και ουσιαστική, με τελικό σκοπό να προβληθούν οι τοπικές επιχειρήσεις”, σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

Hot this week

Το Σάββατο τελικά η πρεμιέρα του ΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα

Το Σάββατο (21/9) στις 14.45 θα διεξαχθεί τελικά ο...

Η απάντηση του υπουργείου Τουρισμού για τα χαλιά – “Κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση, έγινε με απόλυτη διαφάνεια”

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις αγορές του υπουργείου Το υπουργείο Τουρισμού...

Topics

Το Σάββατο τελικά η πρεμιέρα του ΑΟΚ κόντρα στη Λάρισα

Το Σάββατο (21/9) στις 14.45 θα διεξαχθεί τελικά ο...

Η απάντηση του υπουργείου Τουρισμού για τα χαλιά – “Κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση, έγινε με απόλυτη διαφάνεια”

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τις αγορές του υπουργείου Το υπουργείο Τουρισμού...

ΔΕΥΑΚ: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών

Σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας την Τετάρτη 18...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img