Ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού του Βουκουρεστίου, η οποία πραγματοποιείται από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023.
Ο Δήμος της Θάσου συμμετέχει στην Έκθεση με αυτόνομο περίπτερο, ενώ εκπροσωπείται από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου κ. Πάρη Παρασχούδη και τον Εκπρόσωπο των Ενοικιαζόμενων Δωματίων Θάσου κ. Δημήτριο Παπαμάρκου.
Από την πρώτη ημέρα της Έκθεσης υπήρξε έντονο το ενδιαφέρον για το Νησί της Θάσου. Δέχθηκε επισκέψεις από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Ρουμανίας, επιχειρηματίες του Τουρισμού αλλά και από απλούς πολίτες.
Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμαρχος της Θάσου παρευρέθηκε και στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνορουμάνικου Επιμελητήριου.
Σήμερα, την δεύτερη ημέρα της έκθεσης, ο Δήμος Θάσου, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση στο The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και bloggers που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό καθώς και τουριστικών πρακτόρων της αγοράς της Ρουμανίας.

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακό σεμινάριο συμβουλευτικής και επιμόρφωσης γονέων πραγματοποιεί το Γενικό Λύκειο Ελευθερούπολης
Επόμενο άρθρο24/2/1994: Σαν σήμερα η Βουλή των Ελλήνων καθιέρωσε τη 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων