Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια ΑΜΘ εκλογές Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών. Ο πρόεδρος τους κ. Αντώνης Μαστοράκης σημείωσε πως η συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου τους ήταν πολύ μεγάλη.

Αρχικά ανέφερε “Πράγματι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Σύνδεσμος μας έκανε τις αρχαιρεσίες του μετά από 3 χρόνια θητείας. Οι εκλογές έγιναν το Σάββατο στην Θράκη και την Κυριακή στη Δράμα και στην Καβάλα.

Το ευχάριστο ήταν η μεγάλη συμμετοχή. Όλα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και ήταν πολύ μεγαλύτερη η συμμετοχή. Ήμασταν καινούριο σωματείο και έτσι σε 130 εκπαιδευτές σε όλη την Περιφέρεια είχαμε 112 άτομα!

Πολύ μεγάλη συμμετοχή. Και ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν και έδωσαν δύναμη στον σύνδεσμο μας και θέλω να ευχαριστήσω και όσους εκλέχθηκαν αλλά και όσους δεν εκλέχθηκαν. Η συμμετοχή όλων παίζει ρόλο και εμείς είμαστε ένας ομοιογενής φορέας, δεν έχουμε αντιπαλότητες και μιλάμε για σχεδόν ομοφωνία.

Θέλω να ευχαριστήσω και την Αντιπεριφέρεια Αλεξανδρούπολης για τον χώρο που μας πρόσφερε για τη διενέργεια των εκλογών και την Αντιπεριφέρεια Καβάλας και δη τον κ. Πολίτη που μας παραχώρησε προσωπικά την αίθουσα Νικόλαος Μάρτης και μπορέσαμε και κάναμε τις εκλογές μας” .

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά ότι τα προβλήματα δεν φέρνουν μόνο κακά. “Φέρνουν και κάποια καλά. Σε εμάς το καλό ήταν ότι ενωθήκαμε ως κλάδος, συνδικαλιστήκαμε, είμαστε πιο οργανωμένοι, ασχολούμαστε περισσότερο με τα κοινά και ήμασταν αλήθεια σε άλλο επίπεδο. Ο Σύνδεσμος μας ουσιαστικά γεννήθηκε από αυτά τα προβλήματα” τόνισε και σημείωσε ότι αναμένεται και η σύσταση του νέου Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΚίμων Παπαδοπουλος: Μια νέα προοπτική για τον τόπο μας έρχεται
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης του έργου: Ανατολική Έξοδος Λιμεναρίων