Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων, παντοπωλείου και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την Δευτέρα 18 Μαρτίου έως και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω SMS για την μέρα προσέλευσης τους, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π. ή δημόσια υπηρεσία) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΜία σειρά έργων γίνεται στην Νέα Πέραμο από πλευράς του Δήμου Παγγαίου όπως ανακοινώνει ο Δήμαρχος Φίλιππας Αναστασιάδης
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά με θέμα: Καρκίνος του μαστού-ενημέρωση, πρόληψη