img_0801-1.jpeg
Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα νωπού κοτόπουλου. Η κατανομή των ωφελουμένων στα σημεία διανομής είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο υποβολής των αιτήσεων. Για το λόγο αυτό:

α) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στην Καβάλα, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) ως εξής:

Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 12:00 – 14:00μ.μ.

Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

β) Όσοι πολίτες κατέθεσαν αιτήσεις στις Κρηνίδες, θα παραλάβουν από το πρώην Δημαρχείο Φιλίππων στις Κρηνίδες την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου από τις 12.30 και μετά.

γ) Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μόνοι τους, θα παραλάβουν το προϊόν από τις Κεντρικές Αποθήκες του Δήμου Καβάλας – Στρατόπεδο Κωτσάλου (πρώην Κοινωνικό Παντοπωλείο) ως εξής:

Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 12:00 – 14:00μ.μ.

Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 09:30 – 14:00μ.μ.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί την αίτησής τους καθώς επίσης και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του. Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος, αν και καταβλήθηκαν προσπάθειες να κληθεί ή κλήθηκε, αλλά δεν προσήλθε να παραλάβει το προϊόν που του αναλογεί, και δεν τα παραλάβει και την επομένη μέρα της διανομής, τότε αυτό προωθείται σε δομές συσσιτίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2513500167.

Προηγούμενο άρθροΔιάσωση 48 προσφύγων με βάρκα στην Αλεξανδούπολη
Επόμενο άρθροΣυστήθηκε το δίκτυο κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων Αν.Μακ-Θράκης