Πρόβλημα προέκυψε στην οδό Δράκοντος με τις συνδέσεις παροχών της ΔΕΥΑΚ με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποια παράπονα από πλευράς των κατοίκων. Ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ κ. Άγγελος Λογγάρης τόνισε ότι τοποθετείται τεχνίτη βάνα στις πολυκατοικίες.

Συγκεκριμένα είπε ότι «αυτή τη στιγμή στην Καβάλα γίνονται περίπου 3500 συνδέσεις νέων παροχών στο καινούργιο δίκτυο που έχει κατασκευαστεί στην υψηλή και τη μέση κεντρική ζώνη, όπου και ο οδός Δράκοντος. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κανένα παράπονο από τους κατοίκους και όποιο παράπονο υπήρξε λύθηκε αμέσως.

Σήμερα (σ.σ. χθες) που υπάρχει από το πρωί αυτό το θέμα στα ραδιόφωνα, είναι κάτι το οποίο ήδη η υπηρεσία έχει επιληφθεί και αυτό το οποίο είναι ότι πια τοποθετείται κεντρική βάνα στις συνδέσεις των κατοικιών κι από ‘κει και μετά οι ιδιοκτήτες θα πρέπει εκεί που υπάρχει η στήλη με τα ρολόγια να έχουν τους διακόπτες τους κι εκεί που δεν υπάρχει, επίσης θα πρέπει να έχουν διακόπτη πριν από τα ρολόγια τους. Αλλά αν πρόκειται για μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες, θα φροντίσουμε κι αυτό να λυθεί και μάλιστα εντός της ημέρας για την οδό Δράκοντος.

Δεν είναι τίποτα ουσιαστικό και ο κύριος ο οποίος έχει σηκώσει το θέμα από το πρωί είναι και συνάδελφός μας, ο οποίος θα μπορούσε να απευθυνθεί σε μένα τουλάχιστον και να του εξηγήσουμε τι ακριβώς φτιάχνουμε στην περιοχή και να μας πει τι ακριβώς θέλει για να το αντιμετωπίσουμε.

Το γεγονός είναι ότι αυτήν τη στιγμή γίνονται 3500 συνδέσεις οι οποίες περιμένουμε να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του Μάρτη, τη στιγμή που μας βοηθάει κι ο καιρός για να μπορούν να δουλέψουν τα συνεργεία των αναδόχων των έργων. Είναι συνδέσεις οι οποίες δίνουν νερό από το δίκτυο το οποίο έχει κατασκευαστεί τα προηγούμενα χρόνια».

Προηγούμενο άρθροΜ.Δέμπας για βιοτεχνικό πάρκο: Με κάποιον τρόπο θα βρεθεί η λύση και πιστεύω σύντομα γιατί είναι επιτακτική ανάγκη
Επόμενο άρθροΣτις Εκθέσεις Τουρισμού της Σόφιας, του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου θα συμμετάσχει ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου