Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Θάσου σε συνεργασία με την κα. Κωνσταντινίδου Ανατολή, εκπαιδευτικό & εμπνεύστρια της Εθελοντικής Δράσης «Λύσε τη Σιωπή», υπό την αιγίδα του Δήμου Θάσου, διοργάνωσαν διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία με θέμα:
«Η Βία κατά των Γυναικών».

Η διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/2 στις 18:00 με κύριους ομιλητές:
α) την κα. Ανατολή Κωνσταντινίδου – Εκπαιδευτικό, Δημ. Σύμβουλο Δήμου Πυλαίας Χορτιάτης, Εμπνεύστρια της δράσης «Λύσε τη Σιωπή!»
β) την κα. Θάλεια Νάστα – Δικηγόρο
γ) την κα. Ντίνα Μενέκου – Ψυχολόγο του Ξενώνα Προστασίας Κακοποιημένων Γυναικών & Παιδιών του Κορδελιού Ευόσμου
δ) τον κ. Κωνσταντίνο Ζησόπουλος – Ιατροδικαστή

Την διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο οποίος μετά το πέρας της δήλωσε τα εξής:
«Ευχαριστώ θερμά όλους τους ειδικούς ομιλητές για την συμμετοχή τους και την παροχή των εξειδικευμένων γνώσεων τους προς την κοινωνία της Θάσου, του τόπου μας. Επίσης, ευχαριστώ το Κέντρο Κοινότητας Θάσου και τα στελέχη του για την συνδρομή τους στην επιτυχή πραγματοποίηση της ομιλίας.

Καλώ όλους τους πολίτες της Θάσου να παρακολουθήσουν την ομιλία – ενημέρωση μέσα από το κανάλι YouTube του Δήμου Θάσου».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένη την ομιλία – ενημέρωση εδώ:

Προηγούμενο άρθροΑπό το Σάββατο η χαλάρωση των μέτρων – Όλα όσα αλλάζουν
Επόμενο άρθροΑπο την Δευτέρα και πάλι επαναλειτουργεί η Διευθυνση Συγκοινωνιών Καβάλας μετά απο παρέμβαση του Αλέξη Πολίτη