Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο «Στέλλα Μανόλα Κούρτη» στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου. Ο εκπρόσωπος ενημέρωσης κ. Γιώργος Βασιλειάδης σημείωσε ότι αισιοδοξούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο ενθουσιασμός και η χαρά των παλαιότερων να δώσουν αίμα, μας δίνει το κίνητρο σε μας τους εθελοντές να ασχολούμαστε μ’ αυτό το θεάρεστο έργο. Με αφορμή τη γιορτή του Πολυτεχνείου, να ευχηθώ να μην χάνονται άδικα ζωές ανθρώπων και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σώζουμε μια ανθρώπινη ζωή. Να επισημάνω, επίσης, ότι αυτό το διήμερο αιμοδοσίας το αφιερώνουμε στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική καταστροφή. Να μην χάνεται άλλο μια ανθρώπινη ζωή κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσφέρουμε το αίμα μας για μια καλύτερη ζωή. Θέλουμε σ’ αυτό το διήμερο να γίνει πράξη και μετά τα δύσκολα χρόνια του covid. Παρ’ όλα αυτά θα υπάρχουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, με τη μάσκα που δίνουμε στους εθελοντές, τα αντισηπτικά και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, θέλουμε να δώσουμε ένα βροντερό παρών και να πούμε ότι παραμένει ζωντανή η ανθρώπινη αλληλεγγύη και μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα της ανθρωπιάς.

Την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι, θα είμαστε στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καβάλας και θα περιμένουμε τον κόσμο. Όσο πιο πολύ κατεβαίνουμε το όριο ηλικίας, τόσο καλύτερο θα είναι για μας, αφού θα δίνονται μηνύματα αισιοδοξίας προς όλους μας και τη χώρα μας που το έχει πολλή ανάγκη».

ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πρόσθεσε ότι «ο Σύλλογός μας έχει νέα πρόεδρο και αυτό σηματοδοτεί πάρα πολλά για μας. Κουβαλάει ένα όνομα από τους ιδρυτές- ευεργέτες του συλλόγου μας, από τον Αλέξανδρο Μηλόπουλο. Είναι η Ελένη Μηλοπούλου, η απόγονός του και είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε γυναίκα πρόεδρο. Σηματοδοτεί πάρα πολλά για μας. Δίνει κι αυτή το δικό της αγώνα και θεωρούμε ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα την αιμοδοσία. Όσος χρόνος απομένει από τις ζωές και την καθημερινότητά μας, θέλουμε να πείσουμε και τον τελευταίο ότι ένας στους δέκα να αιμοδοτεί, έχουμε αυτάρκεια και σαν χώρα.

Στην περίοδο του covid κάναμε αιμοδοσία, ο κόσμος ήρθε, τα μέλη μας είναι ευαίσθητα κι ευσυνείδητα. Ήμασταν από τους κύριους πυλώνες που στηρίξαμε το τμήμα Αιμοδοσίας της Καβάλας και όχι μόνο.

Θέλω να τονίσω ότι αυτό το διήμερο πρέπει να δώσουμε σε όλους το μήνυμα της αλληλεγγύης και θέλουμε να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές».

Προηγούμενο άρθροΝίκος Παππάς: Σήμερα αρχίζει η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη