Τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των διερχόμενων πεζών και οχημάτων έδωσαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή της οδού Αιμιλιανού και πέριξ αυτής.Πιο συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες δράσεις αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε η αιτία των συχνών διαρροών που προκαλούσε και πλείστα όσα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Η επέμβαση των συνεργείων επί των οδών Αιμιλιανού, Ανθ. Γαζή και Αγίων Αναργύρων ολοκληρώθηκε την Τρίτη ενώ εντοπίσθηκε η βλάβη, έγινε αλλαγή του αγωγού ύδρευσης σε μήκος 5 πέντε μέτρων.

Παράλληλα και λόγω της ενδελεχούς έρευνας, εντοπίσθηκε βλάβη και στο αποχετευτικό δίκτυο η οποία και άμεσα αποκαταστάθηκε.

  «Καταφέραμε επιτέλους να δώσουμε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών η οποία αριθμεί μακρό διάστημα, από τον περασμένο Απρίλιο ακόμη. Στόχος μας πλέον και αυτό θέλω να γίνει κατανοητό από όλους, η άμεση επέμβαση σε προβληματικά σημεία και η αποκατάσταση μικρών ή και μεγάλων βλαβών με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος. 

Τέλος σε μια δικαστική διαμάχη που ταλάνιζε τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ δόθηκε χθες. Πιο συγκεκριμένα μετά από εξώδικο συμβιβασμό που επετεύχθη μεταξύ της Επιχείρησης και του μελετητή κ. Άγγελου Αγγελούδη, η ΔΕΥΑΚ θα αποπληρώσει οφειλή της προς τον κ. Αγγελούδη, η οποία αιωρείτο εδώ και χρόνια και η οποία οδήγησε τον ενδιαφερόμενο στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά του, για αποπληρωμή της οφειλής.

 Μετά από προσπάθεια εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης μεταξύ των δύο πλευρών, και σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκου Ξανθόπουλου, επήλθε ο συμβιβασμός. «Η λύση είναι κοινά αποδεκτή. Και ο μελετητής θα λάβει την αμοιβή που του αναλογεί, απαλλαγμένη όμως από τόκους και η Επιχείρηση θα κληθεί να πληρώσει ποσό χαμηλότερο από αυτό που η δικαστική απόφαση όρισε. Ήταν μια διαπραγμάτευση που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» σχολίασε ο κ. Ξανθόπουλος.  

Προηγούμενο άρθροΔ.Τσανάκα: Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας στην έκκληση του Δήμου Καβάλας, σχετικά με την κάλυψη των αναγκών των προσφύγων
Επόμενο άρθροΔωρεάν κατασκήνωση παιδιών στη Θάσο μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ