Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, είχε ο βουλευτής Καβάλας τη Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης. Σύμφωνα με τον κ. Πασχαλίδη, ο υπουργός τον διαβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ομολόγους του σε Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία σχετικά με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου στο νησί της Θάσου και στη Π.Ε. Καβάλας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 o Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε πως: “τόσο ο Υπουργός Τουρισμού όσο και οι ιθύνοντες στο Υπουργείο Υγείας, σε μετέπειτα συνάντηση, διευκρίνισαν πως η Θάσος θα τοποθετηθεί στη ζώνη “χαμηλού κινδύνου”, εφόσον διαθέτει υποδομές υγείας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Γίνεται ένας καθημερινός αγώνας από όλους μας για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες πριν 10 μήνες”.

Βέβαια εκτός από το παραπάνω θέμα στην ατζέντα βρίσκεται και η δρομολόγηση πλοίου στην γραμμή Πρίνου-Καβάλας. Ο κ. Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη για αυτό το ζήτημα. Όπως δήλωσε ο βουλευτής: “Έλαβα τη διαβεβαίωση του υπουργού πως η γραμμή θα αποκατασταθεί πολύ σύντομα” και πολύ πιθανό πριν από τις 15 Ιουνίου.  Πρόκειται για μία πάγια ανάγκη των κατοίκων της Θάσου.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης στο Lobby 101.8 το πρωί της Πέμπτης (28/5) από το 53.25

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Καβάλας | “Η κυβέρνηση της Ν.Δ χαρακτηρίζει τα νησιά μας ως μη ασφαλείς προορισμούς”
Επόμενο άρθροΚώστας Αντωνιάδης | “Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για την Θάσο -Δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατηγοριοποίησης των νησιών”