Έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοί κατά του κορoνοϊού με ότι αυτό συνεπάγεται. Πλην όμως έχουν αποκλειστεί από τους εμβολιασμούς οι ιδιώτες γιατροί σε ενδιαφερόμενους όπως δηλώνει ο παθολόγος κ. Μιχάλης Σωτηρόπουλος.

Όπως λέει ο κ Σωτηρόπουλος, «οι εμβολιασμοί έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν στην πλατφόρμα και σήμερα άνοιξαν οι πλατφόρμες για τους ιδιώτες γιατρούς και τους υγειονομικούς. Το θέμα είναι πως οι ιδιώτες γιατροί έχουν αποκλειστεί από την διαδικασία κλεισίματος ραντεβού και δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του , γιατί ο γιατρός είναι υπεύθυνος για τον εμβολιασμό του κάθε ασθενούς, αυτός ξέρει πως θα ενεργήσει και αυτόν ρωτάνε οι υποψήφιοι εμβολιαζόμενοι αν θα κάνουν το εμβόλιο ή όχι. Είναι αυτονόητο πως ο ιατρικός κόσμος θα αντιδράσει και θα θελήσει να συμμετέχει στην διαδικασία για να κλείσει το ραντεβού σε κάποιους ανθρώπους. Βέβαια η διαδικασία αυτή είναι απλή και μπορεί να το κάνει ο καθένας μόνος του, αλλά υπάρχουν ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν έχουν αυτή την ευχέρεια. Τώρα βέβαια θα μπορούσαν να την κάνουν στα φαρμακεία ή τα ΚΕΠ αλλά και οι ιδιώτες αυτοί μπορούσαν να συμβάλλουν σ` αυτή την διαδικασία».

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ….

Και πρόσθεσε πως «Αυτό που γίνεται δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και μάλιστα θα ήταν μια ενέργεια χωρίς κόστος για να βοηθηθούν οι ασθενείς. Το περίεργο είναι πως απευθύνονται στον φαρμακοποιό τους οι άνθρωποι όπως είναι φυσιολογικό και ο φαρμακοποιός τους , τους στέλνει πίσω στον γιατρό τους για να τον ρωτήσουν αν θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο ή όχι. Πάντως θεωρούμε πως κάποια στιγμή θα λυθεί το πρόβλημα αυτό, προφανώς όμως οι υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου είναι απασχολημένες με άλλα θέματα».

ΠΕΡΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Όσο για την κατάσταση με τον κορονοιό , ο κ Σωτηρόπουλος είπε, «πως όπως βλέπουμε τα πράγματα στην Ευρώπη , μάλλον θα έχουμε καινούργια lockdown σε χώρες όπως η Αγγλία ή η Αγγλία. Η Γερμανία ανακοίνωσε πως θα έχει lockdown μέχρι τον Απρίλιο , η Αγγλία έχει παρουσιάσει μεταλλάξεις παρόλο που έχει εμβολιάσει μεγάλο αριθμό πολιτών της και θα κάνει το ίδιο. Προφανώς λοιπόν έχουμε πρόβλημα μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί. Η αγορά από τα την άλλη πλευρά δεν μπορεί να αντέξει περιορισμούς. Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και είμαστε μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Η Ευρώπη αυτή την στιγμή στενάζει και το μόνο που λέμε είναι «ούτε ψύλλος στον κόρφο μας».

Προηγούμενο άρθροΧιονόνερο στον Άγιο Σίλα- Το έστρωσε στο Βουνοχώρι- Video
Επόμενο άρθροΜεγάλο το πρόβλημα με τα υπαίθρια παρκινγκ στην καβάλα όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτσής