“Μαραθώνια” ήταν για μία ακόμα φορά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Στο επίκεντρο βρέθηκε το θέμα με τις εργαζόμενες στο “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε ήταν ο διαγωνισμός marketing από τη ΔΗΜΩΦΛΕΙΑ που ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, ενώ ορίστηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ώστε να τροποποιηθούν οι όροι του διαγωνισμού.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα για τα χρήματα που δίνουν οι γονείς για τους παιδικούς σταθμούς. Ήρθε η απόφαση του ΝΠΔΔ για την έγκριση των ποσών όπως προκύπτουν από το δήμο. Εντοπίστηκαν αυξήσεις στα τροφεία των χαμηλών εισοδημάτων και μείωση στα υψηλά εισοδήματα και δεν εγκρίθηκε. Όταν γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις θα πάει ξανά το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ακούστε όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 η δημοτική σύμβουλος (Ανάσα για τον Δήμο) και  πρ. πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου το πρωί της Παρασκευής (29/5) από το 31.50

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπαναλειτουργούν οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η λίστα με τις 29 χώρες από τις οποίες θα δεχόμαστε τουρίστες