Από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά περιόδους, κυρίως στις ορεινές περιοχές του Δήμου Καβάλας.
Σταδιακά, μέσα στη νύχτα, η βροχόπτωση θα αποκτά πιο γενικευμένο και διαρκή χαρακτήρα και μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής θα έχει επεκταθεί στο σύνολο του Δήμου Καβάλας.

Το πρωί της Κυριακής εώς και τις πρώτες μεσημβρινές ώρες αναμένονται βροχές μέτριας έντασης κατά κανόνα, στο σύνολο του Δήμου Καβάλας. Κατά περιόδους και τοπικά τα φαινόμενα υπάρχει πιθανότητα να έχουν πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα με μεγαλύτερη πιθανότητα για κάτι τέτοιο να εντοπίζεται στα δυτικά και νότια τμήματα, καθώς και στα ορεινό όγκο του Δήμου Καβάλας.

Τέλος, υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Έπειτα, φαίνεται ο καιρός να περνάει σε μια φάση σταδιακής βελτίωσης με τα φαινόμενα να αποκτούν όλο πιο τοπικό και ασθενή χαρακτήρα (θα αρχίσουν να περιορίζονται στα νοτιότερα και δυτικότερα τμήματα του Δήμου Καβάλας). Έτσι, μέχρι τις απογευματινές – πρώτες βραδινές ώρες θα έχουν σταματήσει στο σύνολο του δήμου.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση την Κυριακή ως προς τις μέγιστες τιμές.

Οι άνεμοι θα πνέουν μέσα στη νύχτα από νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ στα παράκτια και από μεταβλητές νότιες – ανατολικές διευθύνσεις στα ηπειρωτικά με χαμηλές εντάσεις. Μετά το πρωί οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

Προηγούμενο άρθροΤζιτζικώστας: Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία – Eμμένω στην απόφαση να επιστρέψω στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΦωτιά σε αποθήκη με πλαστικά στο Χαλκερό