Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καβάλας διοργανώνει, από κοινού με το Σωματείο «Διάλογος των Νέων», την Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο «Το Κάστρο», φυτεύσεις στη συνοικία της Παναγίας. Πρόκειται για μια εθελοντική δράση αισθητικής αναβάθμισης εξωτερικών χώρων, με τη φύτευση καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών.

Η δράση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την εξαιρετική συνεισφορά της εταιρίας Selecta Hellas, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε τη δωρεά 900 φυτών, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον καλλωπισμό του χώρου. Ιδιαιτέρα σημαντική είναι η συμβολή του γεωπόνου της εταιρείας Θεοχάρη Πατσαρού, ο οποίος φρόντισε με τον επαγγελματισμό του για την άψογη κατάσταση των φυτών. Μάλιστα ο ίδιος θα επιβλέψει και θα συντονίζει τις αυριανές φυτεύσεις μαζί με τον γεωπόνο του Δήμου Καβάλας και τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρίδη. Η Selecta Hellas στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις της νεολαίας του δήμου και ομορφαίνει την πόλη της Καβάλας.

Η πρωτοβουλία έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 11.00 π.μ. με σημείο εκκίνησης την Παλιά Μουσική. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να δώσουμε χρώματα και αρώματα στην πόλη μας!

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, στα Κ.Α.Π.Η. των Ποταμουδίων, του Αγίου Λουκά και της Νέας Καρβάλης
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Μάκη Παπαδόπουλου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ.Λουκά για το θέμα του κλεισίματος του παιδικού σταθμού του Αγ. Λουκά