Τον τρόπο κατανομής του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ που θα λάβει ο δήμος Καβάλας ως ανταποδοτικό όφελος για την κατασκευή του αγωγού ΤΑΠ, συζήτησαν χθες επικεφαλής του δημοτικών παρατάξεων με τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα.Η κ. Τσανάκα υποστήριξε ότι τα έργα πρέπει να αφορούν κυρίως τον πρώην Δήμο Φιλίππων και στη Νέα Καρβάλη, απ’ όπου περνάει ο αγωγός. Πρόταξε δε ως απαραίτητο το έργο αναβάθμισης της λειτουργίας του βιολογικού σταθμού του Δάτου.

Στη σύσκεψη δεν συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο οποίος, με ανακοίνωσή του, ζητά από τη δημοτική αρχή να συγκαλέσει αμέσως το Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας προηγουμένως αποστείλει σχετική εισήγηση. «Με τέτοιες μεθοδεύσεις το Δημοτικό Συμβούλιο θα ξεπέσει ακόμα περισσότερο σε πρωτοκολλητή ειλημμένων αποφάσεων» αναφέρει.

Προηγούμενο άρθροΘ.Μαρκόπουλος για τις δηλώσεις Παππά:”Εκτός και αν οι δηλώσεις του κ. Παππά εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες ή ενδεχομένως γίνονται με άλλη ιδιότητα”
Επόμενο άρθροΔημοτική Αστυνομία Καβάλας: Σε ένα μήνα λειτουργίας της βεβαιώθηκαν 315 παραβάσεις και ήδη πληρώθηκαν οι 151