Μέρα χαράς και μεγάλης συγκίνησης η σημερινή. Η απόφαση του Περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου να με ορίσει ως νέο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας αποτελεί ύψιστη τιμή και συνάμα τεράστια ευθύνη για εμένα.

Ως γιατρός έχω μάθει να μη μιλάω με λόγια, αλλά με ουσιαστικές πράξεις που γνώμονα έχουν το κοινό καλό. Το ίδιο θα συνεχίσω να πράττω και τώρα, στο «τιμόνι» της ΠΕ Καβάλας. Το συμφέρον του ευλογημένου τόπου μας και των πολιτών του θα είναι οδηγός μου σε τούτη τη διαδρομή.

Ήμουν από την αρχή και θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στον Περιφερειάρχη, τον οποίο τιμώ και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Η κοινή δουλειά και προσπάθεια εντείνονται και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας θα απαιτήσουν περίσσευμα υπομονής, επιμονής και αποφασιστικότητας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, με σχέδιο, ιδέες, τόλμη και όραμα και καλώ όλους σε συστράτευση των δυνάμεών μας, προκειμένου να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που λέγεται μια καλύτερη Καβάλα, μια καλύτερη Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Μεγάλες οι ευθύνες, πολλές οι δυσκολίες, πλείστα τα θέματα που τρέχουν για την Περιφέρεια και την Καβάλα, αλλά για ένα πράγμα οφείλω και πρέπει να δεσμευτώ: Επίκεντρο της διοίκησής μου θα είναι ο άνθρωπος, ο πολίτης, η απαρχή και η κατακλείδα της κάθε σκέψης μου, διότι διαχρονικά πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πετύχει στα κοινά κάποιος ο οποίος δεν ξέρει με ακρίβεια και ευλαβική προσήλωση τί είναι ο άνθρωπος.

Και για αυτό θα αγωνιστώ, όπως ακριβώς ξεκίνησα, με προεκλογικό μου μότο «Η ώρα του πολίτη», με τη βοήθεια του Θεού, της οικογένειάς μου, των πολύτιμων φίλων και συνεργατών και του καθενός από εσάς.

Ξεκινάμε.

Dr Αλέξης Πολίτης
Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΝέος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας ο Χρήστος Γάκης
Επόμενο άρθροΚαι ο Orel Cohen στον ΑΟΚ