Η Οργανωτική Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καβάλας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φορείς, τις συλλογικότητες και τις ομάδες νεολαίας του Δήμου Καβάλας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε θέματα νεολαίας τον τελευταίο τουλάχιστον 1 χρόνο, να δηλώσουν συμμετοχή στο Συμβούλιο Νεολαίας αποστέλλοντας μέσω email μέχρι και 3 συμμετέχοντες ηλικίας 17-30 ετών.

Ένας φορέας, μία συλλογικότητα ή μια ομάδα για να είναι σε θέση να έχει εκπρόσωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας θα πρέπει να διαθέτει θεσμική υπόσταση και/ή να δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο τους τουλάχιστον 15 νέους ή νέες ηλικίας 17-30 χρονών (Άρθρο 3 του Κανονισμού).

Συνεπώς, αν ο φορέας, η συλλογικότητα ή η ομάδα διαθέτει θεσμική υπόσταση τότε αποστέλλετε στο mail του Συμβουλίου το καταστατικό της ομάδας/φορέα/συλλογικότητας και μία λίστα με 15 μέλη της ομάδας/φορέα/συλλογικότητας ηλικίας 17-30 ετών.

Αν ο φορέας, η συλλογικότητα ή η ομάδα ΔΕΝ διαθέτει θεσμική υπόσταση τότε αποστέλλετε στο mail του Συμβουλίου μια αναλυτική περιγραφή της ομάδας/φορέα/συλλογικότητας, μια λίστα με τις δράσεις που έχει εκπονήσει και μία λίστα με 15 μέλη της ομάδας/φορέα/συλλογικότητας ηλικίας 17-30 ετών.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 26/11/2021 και ώρα 23:59.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να σχολιάσετε στο παρόν post ή να μας στείλετε ένα mail στο myc.kavala@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΒρέθηκαν συντρίμμια του αγνοούμενου αεροπλάνου στο Μαυροβούνι Λάρισας – Νεκρός ο 62χρονος χειριστής απο την Δράμα