Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε γνωστός τραγουδιστής μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος χαρακτήρισε “κακό άνθρωπο” τον Λευτέρη Πανταζή. “Εγώ τον αγαπώ, θέλω να είμαστε φίλοι αλλά αυτό το παιδί δεν γίνεται φίλος. Ο θάνατός σου, η ζωή μου είναι αυτός” ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η Άντζελα Δημητρίου για την οποία είπε ότι ενοχλείται όταν κάποιος άλλος πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα από αυτή.

“Σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει μεγαλύτερο χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω” σημείωσε.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε και για την συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του. “Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν με ήθελαν τραγουδιστές. Δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ” ανέφερε.

Προηγούμενο άρθροΜητροπολίτης Φ.Ν.Θ. Στέφανος: Αφελές το μέτρο του ελέγχου στις εισόδους των ναών
Επόμενο άρθροΚλειστό τμήμα της οδού Θράκης