Γιουχάρισμα βουλευτών Σύριζα στα μπλόκα των αγροτών

  

Επιθέσεις στο Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρη Παραστατίδη και στο μπλόκο της Νίκαιας στον βουλευτή Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.Eκρηκτική είναι η κατάσταση στα αγροτικά μπλόκα με τους αγρότες να έχουν φτάσει στα όριά τους και να εξαπολύουν επιθέσεις σε όποιον βουλευτή της κυβέρνησης επιχειρεί να κατευνάσει την οργή τους για τα νέα μέτρα. Χαρακτηριστικές οι επιθέσεις στο Κιλκίς στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρη Παραστατίδη και στο μπλόκο της Νίκαιας στον βουλευτή Λάρισας Νίκο Παπαδόπουλο.
Ο Θοδωρής Παραστατίδης έδωσε το παρών σε σύσκεψη που είχε καλέσει η ΑΔΕΔΥ της περιοχής με βουλευτές και παράγοντες της αυτοδιοίκησης. Περίπου 50 αγρότες εισέβαλαν στη σύσκεψη, φωνάζοντας «αγρότη πολέμα, δε θα σου μείνει αίμα», ζητώντας από τους βουλευτές να πάρουν θέση για το ασφαλιστικό.

Τα αίματα άναψαν, όταν ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, ανέβηκε στο βήμα και χτυπώντας το χέρι είπε πως οι αγώνες για να έχουν επιτυχία χρειάζεται να είναι σκληροί. “Και το 2007 ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήθελε να μας απεντάξει και κλείσαμε τα σύνορα στους Ευζώνους. Κατορθώσαμε και το πετύχαμε…».

Στα λόγια το δημάρχου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, λέγοντας: «Ηρεμα, ήρεμα…», με τον δήμαρχο να του απαντά: «Γιατί θιχτήκατε κύριε βουλευτά».

«Οι παλικαρισμοί τέτοιες εποχές δε χρειάζονται», τόνισε ο κ. Παραστατίδης, με τους αγρότες να φωνάζουν από κάτω:
«Το μνημόνιο ψήφισες».

Εκείνη τη στιγμή, κατά του υπουργού κινήθηκε ο πρώην δήμαρχος Γαλλικού Θανάσης Ρωσσόπουλος, ο οποίος μετά από διάλογο με τον βουλευτή, γύρισε και του είπε:  

«Όχι μαγκιές σε μένα, όχι μαγκιές…».

Εκείνη τη στιγμή, οι αγρότες εκνευρίστηκαν και άρχισαν να κατευθύνονται με άγριες διαθέσεις προς τον βουλευτή.

«Το μνημόνιο ποιος το ψήφισε; Το μνημόνιο ποιος το υπέγραψε; Σας είδαμε», φώναζαν.
«Δεν είμαστε από αυτούς που κολλάνε. Εμείς στους αγώνες ήμασταν μπροστά», τους έλεγε ο κ. Παραστατίδης.«Ας υποθέσουμε ότι δεν το ψηφίζω και δεν περνάει. Λοιπόν, πέφτει η κυβέρνηση. Θα αναλάβετε την ευθύνη εσείς; Θα σας το πω ξεκάθαρα, αν δεν ψηφίσω, θα παραιτηθώ», δήλωσε ο βουλευτής.

Hot this week

Γαλαμάτης από την Καβάλα: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Στέφανο και μήνυμα συνεργασίας για την τοπική κοινωνία

Στην Καβάλα βρέθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης...

Συνεδρίασε το διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καβάλας – Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της 32ης Kavala Expo

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό...

Μετωπική σύγκρουση στη Νέα Πέραμο – Ευτυχώς χωρίς θύματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου,...

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλκερό – Νεκρός μοτοσικλετιστής

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα...

Topics

Μετωπική σύγκρουση στη Νέα Πέραμο – Ευτυχώς χωρίς θύματα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Νέα Πέραμο του Δήμου Παγγαίου,...

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλκερό – Νεκρός μοτοσικλετιστής

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα...

Pink Together 2026: Στις 11 Οκτωβρίου ο 2ος συμβολικός αγώνας δρόμου στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα

Την πραγματοποίηση του 2ου συμβολικού αγώνα δρόμου «GREECE RACE FOR...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες