Άρθρο του Νίκου Κιοσσέ

Τι χαρακτηρίζει έναν δήμαρχο τέλειο, μέτριο ή κακό; Αποκλειστικά και μόνο το έργο του! Μπορεί να κρυφτεί το εργο; Η προφανής απάντηση είναι ΟΧΙ! Μπορεί να παρουσιαστεί ως έργο η καθολική ανυπαρξία και στασιμότητα; Αυτονόητα ΟΧΙ! Μπορούν οι μικρές και αυτονόητες παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, να υποκαταστήσει έργα πνοής που διακρίνουν το τέλειο ή καλό δήμαρχο από τον κακό; ΟΧΙ!
Αν θυμηθούνε την εικόνα της πόλης και των χωριών τέσσερα χρόνια πριν και την συγκρίνουμε με την σημερινή, θα διακρίνουμε ελάχιστες παρεμβάσεις, με την στασιμότητα και την εγκατάλειψη να κυριαρχεί σε κάθε γωνία του δήμου! Με λίγα λόγια, όχι μόνο τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά η φθορά της στασιμότητας και εγκατάλειψης, κάνουν την σημερινή εικόνα του δήμου, χειρότερη συγκρινόμενη με την προ τετραετίας!
Και μόνο η παραπάνω αδιάψευστη σύγκριση, είναι αποκαλυπτική του πόσο κακός είναι ο δήμαρχος Μουριάδης!
Στο διαβα της ζωής μας, ερχόμαστε πολλές φορές αντιμέτωποι με διλήμματα! Τις περισσότερες φορές δεν έχουμε την τέλεια επιλογή στο τραπέζι! Μοιραία και αναπόδραστα, επιλέγουμε την προσδοκία και την ελπιδα απέναντι στην αποδεδειγμένη αποτυχία! Έτσι και τώρα, όσοι από τους δημότες διακρίνουν έναν κακό δήμαρχο στο πρόσωπο του κου Μουριάδη, εναποθέτουν τις λίγες ή πολλές ελπίδες τους στον Μάκη!
Εμείς τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδειχτεί ένας πολύ καλός δήμαρχος! Εσείς που δεν τον γνωρίζετε καλά, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα ανταποκριθεί στις λίγες ή πολλές προσδοκίες σας, με τον καλύτερο τρόπο!
Η αλλαγή στην διοίκηση του δήμου Καβάλας συνιστά αδήριτη ανάγκη για αυτό και θα ΓΙΝΕΙ!

Ας φέρουμε στο μυαλό μας την εικόνα της κεντρικής πλατείας των πεζοδρομίων της καλαμιτσας της Ραψάνης του περιγιαλιού του καρνάγιο του λιμανακιού των σφαγείων των χωριών …είναι καλύτερη ίδια ή χειρότερη συγκρινόμενη με αυτήν προ τεσσάρων ετών;;;

Προηγούμενο άρθροΤι αλλάζει στις πληρωμές για τις συντάξεις Νοεμβρίου 2023
Επόμενο άρθροΑυγενάκης από Δράμα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν- Απαιτούμε διαφάνεια και σεβασμό στα χρήματα των αγροτών