Γέμισαν σχέδια και χρώματα οι τοίχοι του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Καβάλας

Μπροστά σ’ ένα υπέροχο θέαμα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βύρωνα.

Οι μαθητές, οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό, με την καθοδήγηση του ζωγράφου, Γιάννη Κανίογλου, καταθέτοντας το εικαστικό τους ταλέντο, άλλαξαν την εικόνα της περίφραξης, του προαύλιου χώρου και της εισόδου της εν λόγω σχολικής μονάδας.

Ο κ. Μουριάδης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας, Φιλήμονα Ξουλόγη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να ακούσει τις απόψεις τους για την παρέμβαση που έγινε στο δικό τους περιβάλλον, ενώ συνεχάρη τόσο τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, όσο και τον Γιάννη Κανίογλου, για την προσπάθεια τους να εμφυσήσουν στους μικρούς μαθητές τις αξίες της καλλιτεχνικής έκφρασης και της εθελοντικής προσφοράς.

Hot this week

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

ΔΕΥΑ Θάσου: Έκτακτοι έλεγχοι στο νερό του Μεγάλου Καζαβιτίου – Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση χρήσης

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση προς τους...

Κικίλιας: Έξι διακομιδές έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με το πλωτό ασθενοφόρο της Θάσου

Τη σημασία του πλωτού ασθενοφόρου για τη Θάσο ανέδειξε...

Topics

Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην οδό Εκάβης στην Καβάλα

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην οδό Εκάβης,...

Δύο υπουργοί στη Θάσο: Στο επίκεντρο το CO₂, τα λιμάνια και οι δικαστικές υποδομές

Δύο μέλη της ελληνικής κυβέρνησης επισκέφθηκαν σήμερα τη Θάσο,...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες