Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης βράβευσε την κ. Λαζάρου, υπάλληλο του Δήμου Καβάλας που πέρασε σε ηλικία 50 ετών στην Ιατρική Σχολή. Ο ίδιος τόνισε πως ήταν μία πράξη απόδοσης τιμής και ύψωσης του ηθικού των ανθρώπων που προσπαθούν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «το παράδειγμα της κας Λαζάρου μπορεί να εμπνεύσει και θα εμπνεύσει πολύ κόσμο. Εμείς γι’ αυτό θέλαμε να το αναδείξουμε περαιτέρω τιμώντας αυτήν τη γυναίκα που υπερέβαλλε εαυτόν και μαζί με την οικογένειά της –ήταν μια ομαδική δουλειά- έκανε το αδύνατον να καθίσταται δυνατό. Είναι μια γυναίκα με 6 παιδιά, σκληρά εργαζόμενη που πήγαινε στο νυχτερινό λύκειο για να τα φέρει βόλτα, να προλάβει τις υποχρεώσεις της, να διαβάζει μαζί με τα παιδιά της και να καταφέρνει το για άλλους ακατόρθωτο. Πολύ μεγάλο επίτευγμα που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή. Μέχρι τώρα τιμούσαμε τα παιδιά που πήγαν πολύ καλά στις εξετάσεις, τούτη η ιστορία όμως είναι πολύ διαφορετική. Τέτοια παραδείγματα έχει πολλά η ιστορία μας και εμείς την τιμήσαμε. Είμαι πολύ περήφανος που την γνώρισα. Είδα μια οικογενειακή αγάπη που με συγκλόνισε. Ήρθε στο γραφείο με τον σύζυγο της, επικοινωνούσαν με τα μάτια κι αυτό καταδίνει το μυστικό της επιτυχίας. Μπράβο της και πάλι. Χθες συγκινήθηκα τρομερά. Η κα Λαζάρου δείχνει ότι η προσήλωση και οι θυσίες μπορούν να κάνουν τα πάντα και να ανατρέψουν τα πάντα στη ζωή μας».

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Για την ετοιμότητα της ΠΕ Καβάλας στην αντιπυρική περίοδο είπε ότι «είχαμε τις διαδοχικές πυρκαγιές στο συγκεκριμένο σημείο που πιθανότητα είναι εμπρηστική ενέργεια. Μακάρι να μην έχουνε τέτοια φαινόμενα ωστόσο εμείς είμαστε σε ετοιμότητα για όπου χρειαστεί να συνδράμουμε ή να συντονίσουμε. Δεν μας έχουν βρει και λίγα. Ελπίζω από ‘δω και πέρα το καλοκαίρι να κυλήσει ήρεμα και όλα να πάνε καλά».

Προηγούμενο άρθροΧατζηδάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Στο υπουργικό οι 24 δόσεις για τις οφειλές στον ΕΦΚΑ και η παραγραφή χρεών στη 10ετία
Επόμενο άρθροΤα έργα στην πόλη δημιουργούν προβλήματα στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας