Σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Βασίλης Καρράς πριν από περίπου δέκα ημέρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας ONtime.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε το χειρουργείο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Η επέμβαση, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα και γι’ αυτό ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever».

Η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Καρρά στην Κρήτη

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο όταν νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της Κρήτης λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Τελικά ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με την «πεταλούδα» στο χέρι και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε αποθήκη με πλαστικά στο Χαλκερό
Επόμενο άρθροΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Να αξιοποιήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις ροές επιβατών της κρουαζιέρας και της θαλάσσιας σύνδεσης με τα νησιά του Αιγαίου