Τη δική του απάντηση στα fake news που διακινήθηκαν μέσω διαδικτύου, και τα οποία έκαναν λόγο για θάνατό του, έδωσε ο Βασίλης Καρράς διά μέσω του δικηγόρου του – Δείτε τα βίντεο

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς , θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει στο πρόσωπό του, ωστόσο εμφανίζεται, παράλληλα, απογοητευμένος από τις ψευδείς ειδήσεις που αφορούν στην υγεία του.

Απογοητευμένος από τα fake news

«Ο Βασίλης Καρράς εκλαμβάνει με τον πλέον θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του κόσμου και την αγάπη προς το πρόσωπό του. Γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και ότι έχει συμπαραστάτες στον αγώνα που δίνει.

Όμως, είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος με την ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του. Τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, ενοχλείται από τα δημοσιεύματα τα οποία τον εμφανίζουν σαν τον πρωταγωνιστή μιας τιτάνιας μάχης», δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο επί δεκαετίες φίλος και δικηγόρος του τραγουδιστή, Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

Δίνει τον δικό του αγώνα

«Δεν είναι έτσι. Ένας απλός καθημερινός άνθρωπος είναι, που δίνει τον δικό του αγώνα, όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι σε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με αυτόν, και το ενδιαφέρον θα έπρεπε να είναι για το σύνολο των ανθρώπων που δίνουν τον δικό τους αγώνα και όχι μόνο για αυτόν. Δεν νιώθει θυμό. Απογοήτευση νιώθει από το γεγονός ότι δεν γίνεται σεβαστή η επιθυμία του», πρόσθεσε ο ίδιος, μεταφέροντας τα λόγια του Βασίλη Καρρά.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια των περασμένων ημερών, η φημολογία περί θανάτου του τραγουδιστή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου του, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα».

Αντίδραση υπήρξε και από την επίσημη σελίδα των θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, που έσπευσε με σχετική ανακοίνωση να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν.

Προ ολίγων ημερών στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς, και το οποίο τον κράτησε για αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αναφερθεί και ο αδελφός του τραγουδιστή, Δαμιανός Κεσογλίδης.

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Σταϊκούρας: Έρχεται Μητρώο Γεφυρών – Εξασφαλισμένοι οι πόροι για την ενίσχυση της στατικότητας του ΟΑΚΑ
Επόμενο άρθροΑποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς του Βόλου