Είναι γνωστό ότι στις υπάρχουσες Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Καβάλας η παράταξη του κ. Μ. Παπαδόπουλου ξεχωρίζει για τη μεγάλη οικονομική δυνατότητα αλλά και για τις λίγες γνώσεις στα δημοτικά πράγματα εξού και η συνεχής παρουσία ειδικών συμβούλων που τις περισσότερες φορές κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα.Όπως για παράδειγμα στη συνεδρίαση της Πέμπτης 10 Μαρτίου του Δ.Σ. ο κ. Μ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η παράταξή του προσφέρει για τις εκδηλώσεις την Καθαρή Δευτέρα 1 τόνο σαρδέλες. Μετά την απόρριψη της πρότασης από τη Δήμαρχο και συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Μαρτίου ευχαριστεί τους δύο επιχειρηματίες που δεν κατονομάζει για την προσφορά τους (1 τόνο σαρδέλες).

Δηλαδή οι άγνωστοι επιχειρηματίες δε γνώριζαν τη διεύθυνση του Δήμου Καβάλας και απευθύνθηκαν στον κ. Μ. Παπαδόπουλο και την παράταξή του να μεσολαβήσει για την προσφορά. Αλήθεια τί καινοτόμος τι πρωτόγνωρη διαδικασία πρέπει να την ανακάλυψε κάποιος σπουδαίος ειδικός σύμβουλος. Δηλαδή η περίπτωση είναι όπως λέει και ο λαός μας να μας κλαίνε η ρέγγες, εδώ βάλε σαρδέλες.

Και σα να μην έφθαναν όλα αυτά ο κ. Μ. Παπαδόπουλος παραπονιέται ότι δεν του φερθήκαμε σωστά στην πρότασή του γιατί όταν μοίραζε ρόδια τα Χριστούγεννα είπαμε τίποτε όταν μοίραζε βασιλικούς την Πρωτομαγιά αν και εμείς πιστεύουμε ότι είναι μέρα των κοινωνικών αγώνων και όχι των λουλουδιών πάλι δεν είπαμε τίποτε, ούτε με τους μάρτηδες είπαμε τίποτε αν και φέτος το ξέχασε ή δεν το πρόβαλε.

Τι ήθελε και έμπλεξε με τους άγνωστους επιχειρηματίες που μόνο αυτός ξέρει. Δεν έχει ακούσει ότι οι μέρες είναι πονηρές και μπορεί να παρεξηγηθεί. Γιατί όπως λέει και ο λαός κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Βιβλιογραφία: Την Καθαρή Δευτέρα δεν απαγορεύεται να φας και σαρδέλες. Η γιορτή όμως της σαρδέλας του Λ. Αθανασιάδη ήταν όταν έφευγαν οι ανεμότρατες το φθινόπωρο.

Ανεξάρτητος: είναι αυτός που στηρίζεται μόνο στις δικές του δυνάμεις

Κ.Α.Π. – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ (15.03.16)

Προηγούμενο άρθροΣύσταση επιτροπής για το 12%-4% αποφάσισαν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
Επόμενο άρθροΟι καταστάσεις πληρωμών του διατροφικού επιδόματος, για την χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2016, έχουν διαβιβαστεί στον φορέα πληρωμής και θα πληρωθούν το επόμενο διάστημα