Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί ο οποίος έκανε χρήση του όρου του συμβολαίου του, που αναφέρει ότι μπορεί να το λύσει για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Ευχαριστούμε θερμά τον Άγγελο Χαντί για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

-Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή μας Σάββα Τουμανίδη με την μορφή του δανεισμού στην ομάδα του Αετού Οφρυνίου.

-Τέλος η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του ποδοσφαιριστή Μανώλη Μπρέγκου από τον Αετό Οφρυνίου που είναι αμυντικός και γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 2001. Ευχαριστεί ταυτόχρονα τη διοίκηση του Αετού Οφρυνίου για την άριστη συνεργασία των δύο πλευρών.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

Ο ποδοσφαιριστής έγραψε στο facebook:

Θελω να ευχαριστήσω από καρδιάς το προπονητικό team,τη διοίκηση,τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΟ Καβαλα ,μια ομάδα ιστορική και οργανωμένη ομάδα για την ομορφη συνεργασία και για την αγάπη τους προς το προσωπο μου!Η ομάδα σεβάστηκε απόλυτα τα συμφωνηθέντα και αυτο είναι δείγμα μεγαλης ομαδας!!καλη συνέχεια στον αοκ στην επίτευξη των στόχων του!!

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Γιάννη Πασχαλίδη με τον Υφυπουργό Οικονομικών
Επόμενο άρθροΈργο 450.000 ευρώ στη Δ.Ε Παγγαίου