Πρόβλημα προέκυψε με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα Λουτρά Ελευθερών καθώς επιστράφηκε αυτή στο μελετητικό γραφείο λόγω κάποιων παραλείψεων. Ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε ότι αναμένεται να ξεπεραστεί άμεσα αυτή η εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι σύνηθες όταν στέλνεις μια μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Υπουργείο να γίνονται ορισμένες παρατηρήσεις. Επιστρέφεται στο γραφείο που την ετοίμασε και διορθώνονται. Από ‘κει και πέρα, ο επενδυτής δεν γνώριζε κάτι. Θέλει να ενημερωθεί κι αυτός και θα δει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να διορθωθούν οι παρατηρήσεις. Θα περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε τι θα γίνει και θα κάνουμε την ίδια διαδικασία, θα τη στείλουμε πίσω στο Υπουργείο και μετά θα ακολουθήσουμε τη γνωστή οδό για να μπορέσουμε να αποδεσμευτούμε απ’ όλες τις μελέτες που ήταν απαραίτητες για τα Λουτρά των Ελευθερών. Δεν νομίζω να καθυστερήσει πολύ. Η ουσία έχει τελειώσει».

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Πρόσθεσε ότι «περιμένει και ο επενδυτής να δει αυτήν την εκκρεμότητα και αφού έχει το ενδιαφέρον, έχοντας πάρει το 2017 την πρωτοβουλία, θα προχωρήσει η επένδυση. Για να συνεχίσει να ενδιαφέρεται σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Βοήθησαν και οι βουλευτές και η Περιφέρεια να έρθουμε σε επαφές με το Υπουργείο για να μάθουμε τι γίνεται. Μας ενημέρωσαν και αναμένουμε να ολοκληρωθεί η ιστορία και να τελειώνουμε».

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην περιοχή της Λεκάνης- Σκότωσε την γυναίκα του και το παιδί τους και αυτοκτόνησε
Επόμενο άρθρο“Στόχος μας να κρατάμε τα οικονομικά του Δήμου σε καλή κατάσταση” δηλώνει ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης