“Η υπηρεσία καθαριότητας αντιμετωπίζει όλα τα θέματα όπως πρέπει παρόλο που υπάρχουν αρκετές ειδικές άδειες”, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Πέμπτης (19/3) o αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης. Τα δρομολόγια βγαίνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να βγαίνουν σωστά οι βάρδιες. Τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και για την ώρα δεν υπάρχουν προβλήματα. Τα αναγκαία θα βγαίνουν και η αποκομιδή θα γίνεται κανονικά.

Σχετικά με τα ογκώδη αντικείμενα που βγάζουν οι πολίτες αναφέρει: “Διαπίστωσα πως συνεχίζεται αλλά όχι στο βαθμό των προηγούμενων ημερών. Αυτό  το προσωπικό μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε απολυμάνσεις. Γι’ αυτό θα παρακαλούσα να μειωθεί ο όγκος”.

Επίσης γίνονται απολυμάνσεις σε σημεία της πόλης χθες ξεκίνησαν από την περιμετρική, και συνεχίζονται με τις παρκίδες στο κέντρο της πόλης απ’ όπου περνάει και κάθεται κόσμος. “Σήμερα και αύριο θα καθαρίσουμε και τους πεζοδρόμους. Από Δευτέρα και έπειτα θα βγει και πρόγραμμα για τις γειτονιές που θα απολυμαίνονται” σημείωσε ο Κυριάκος Σταυρίδης.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης, στο Lobby 101.8 από 39.07 έως 44.34

 

Προηγούμενο άρθροΤι γίνεται με τους καλλιεργητές αμυγδάλου και σπαραγγιών 
Επόμενο άρθροΜέτρα για τον κορωνοϊό ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος από τον δήμαρχο Καβάλας