Απάτη ύψους 17.000 ευρώ στην Καβάλα – Αναζητούνται οι δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από τις 28 Μαρτίου έως τις 23 Απριλίου εξαπάτησαν αλλοδαπή, καταφέρνοντας να της αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, η παθούσα εντόπισε στο διαδίκτυο ιστοσελίδα εταιρείας, η οποία διαφήμιζε την αποκόμιση κέρδους μέσω εγγυημένων τόκων από την καταβολή χρημάτων και εκδήλωσε ενδιαφέρον συμμετοχής.

Ακολούθησαν συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με διάφορους δράστες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ανωτέρω εταιρίας και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφεραν να την εξαπατήσουν και να την πείσουν να καταθέσει τμηματικά σε διάφορους λογαριασμούς τράπεζας του εξωτερικού, συνολικά το χρηματικό ποσό των 17.485 ευρώ.

Hot this week

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΕΣΤΙΑ» γιόρτασαν τα 50 χρόνια λειτουργίας τους με ημερίδα για την αξιοπιστία των πιστοποιητικών αγγλικής γλώσσας

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «ΕΣΤΙΑ»πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα, την Κυριακή...

Topics

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας ΑΜΘ στις Βρυξέλλες

Το ανακαινισμένο γραφείο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες