27 Σεπτεμβρίου 2024, 15:06
26 C
Kavala

Ανδρουλάκης: “Βλέπει” Διαμαντοπούλου για τον β’ γύρο και… δεν του αρέσει

Ποια η εκτίμηση του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ – Μεγαλώνει η δυναμική της υποψηφιότητας Διαμαντοπούλου


Την Άννα Διαμαντοπούλου «βλέπει» ως το φαβορί για να τεθεί απέναντί του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Ειδικότερα, πηγή της στήλης που ανήκει στο στενό περιβάλλον του εν ενεργεία προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης «θεωρεί πολύ πιθανό» να χρειαστεί να αναμετρηθεί με την Άννα Διαμαντοπούλου στην τελική μάχη για την ηγεσία, εξέλιξη που ίσως δεν είναι και η επιθυμητέα για τον επικεφαλής στη Χ. Τρικούπη, όπως αναφέρει το Big Mouth.

Όπως φαίνεται, η υποψηφιότητα της άλλοτε υπουργού Παιδείας και Ευρωπαίας Επιτρόπου δημιουργεί τη δική της δυναμική, που ενδεχομένως να την οδηγήσει και στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

«Θυμάστε που σας έγραφα χθες για τη δυναμική της υποψηφιότητας Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ; Ε, λοιπόν, σήμερα σας έχω νεότερα και αναφέρομαι σε κάτι ωραίες παραδοχές που μου έκανε ένας εκ των καθημερινών συνομιλητών του προέδρου Ανδρουλάκη. Όπως μου είπε: «Ο Νίκος θεωρεί πολύ πιθανόν πλέον να έχει αντίπαλο στο δεύτερο γύρο την Αννούλα». Μάλιστα, αν και απέφυγε να το παραδεχτεί, κατάλαβα ότι ο αρχηγός Νίκος θα απευχόταν μια τέτοια εξέλιξη, όμως, όπως φαίνεται, δεν έχουν εισακουστεί οι προσευχές του, άρα αποφάσισε να την «πάρει», όπως έπαιρνα μικρός κι εγώ το υπόθετο για να γίνω καλά».

Hot this week

Λαύριο: Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από ΕΠΑΛ – Δύο ελαφρά τραυματίες

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε ΕΠΑΛ στο Λαύριο,...

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

Topics

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

«Κλειστά» τα σχολεία σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα

«Άτυπη αργία» σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία. Οι...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες