Όσο και να θέλουν κάποιοι να μην το λένε η παράταξη Σύγχρονος Δήμος είναι ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ανήκουν και σε άλλες κομματικές παρατάξεις αλλά η βάση καθώς και το μεγαλύτερο μέρος είναι ΠΑΣΟΚ! Δείτε τις πρώτες θέσεις σε ψήφους και θα καταλάβετε!

Σε δήλωση του ο πρώην υπουργός ΝΔ Γιώργος Καλαντζής ανέφερε ότι ο δεύτερος γύρος για τον δήμο Καβάλας θα είναι μια αναμέτρηση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μάκη Παπαδόπουλου απέναντι στην υποψηφιότητα Μουριάδη που στηρίζεται ξεκάθαρα από το ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ακόμη και το ΥΠΕΣ δίπλα στο όνομα του Θόδωρου Μουριάδη έχει πράσινο χρώμα δείχνοντας ότι βρίσκεται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό που από χθες ακούω είναι ότι πρέπει να συνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ μαζί με τους βουλευτές ώστε να εκδώσουν μια ανακοίνωση στήριξης προς τον Μάκη Παπαδόπουλο.
Επίσης θα πρέπει να δηλώσουν τη στήριξη τους στον Χρήστο Μέτιο ο οποίος ουσιαστικά από το 2019 στηρίζεται ανοιχτά μόνο από τον Μακάριο Λαζαρίδη και χρεώνεται την πρωτιά τουλάχιστον στον νομό Καβάλας όταν οι υπόλοιποι αλληθωρίζαν προς την πλευρά του Τοψίδη.
Στην περίπτωση του Μάκη Παπαδόπουλου όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπεί το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής αρκεί να γίνουν όλες εκείνες οι κινήσεις προκειμένου να εμπεδωθεί ότι θα συγκρουσθούν δύο διαφορετικοί πολικοί κόσμοι.

Αυτός του ΠΑΣΟΚ με το ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΝΔ.
Επίσης όσοι από τους υποψηφίους δημάρχους δεν πέρασαν στην δεύτερη Κυριακή έχουν υποχρέωση να βγουν ανοιχτά και να στηρίξουν τον Μάκη Παπαδόπουλο αφού όλοι δήλωναν προεκλογικά ότι έπρεπε να αλλάξει η διοίκηση του δήμου και τι πρέπει να έρθει η αλλαγή στο δήμο.

Τώρα είναι η ευκαιρία παρά τις όποιες πικρίες προέκυψαν να αποδείξουν ότι ο αντίπαλος τους ήταν ο Μουριάδης και όχι ο Μάκης Παπαδόπουλος.Θα τολμήσουν να το κάνουν η τελικά θα ξεχάσουν ότι έλεγαν προεκλογικά;

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Αγγελικής Δεληκαρη με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Ιωάννη Κεφαλογιαννη
Επόμενο άρθροΑυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μαραθώνιος Μητσοτάκη για να πετύχει η ΝΔ το 13/13 στις Περιφέρειες – Περιοδείες σε Θεσσαλία και ΑΜΘ