Αναδιανομή προϊόντων την Δευτέρα και Τρίτη από τις αποθήκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καβάλας

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα πραγματοποιηθεί αναδιανομή προϊόντων από τις αποθήκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά όπως έκανε γνωστό η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κ. Φραντζεσκάκη.

Όπως ανέφερε «Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ,  το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας δηλαδή στο οποίο ο Δήμος Καβάλας είναι επικεφαλής εταίρος έρχεται να κάνει διανομή τροφίμων. Απευθύνεται σε ανθρώπους που παίρνουν το κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας απευθύνεται σε αυτούς που δεν παίρνουν επίδομα, δεν παίρνουν δηλαδή τίποτε και από πουθενά. Αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ των δύο δομών.

Γίνεται λοιπόν από το ΤΕΒΑ αναδιανομή των υπολοίπων προϊόντων από τις δύο άλλες διανομές που είχαν γίνει ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρεθεί στον αέρα ένας νέος διαγωνισμός που θα είναι 1.5-2 εκ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι θα τελειώσουν τα προϊόντα του προηγούμενου διαγωνισμού. Στις 18-19 του μηνός Μαρτίου λοιπόν από τον χώρο που διαθέτουμε τρόφιμα και πάλι θα πάρει ο κάθε δικαιούχος τα αγαθά που δικαιούται.

Θα υπάρχει στάση με το αστικό λεωφορείο και μπροστά από την πόρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου ο κόσμος θα πάρει αυτά που του αναλογούν. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ή τηλεφωνικά ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η διανομή είναι να είναι ο ίδιος ο δικαιούχους παρόν με την ταυτότητά του μάλιστα ή με εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής. Και το τονίζω αυτό. Επειδή μας ήρθαν οδηγίες επειδή μιλάμε για ευρωπαϊκά χρήματα και μας είπαν ότι χρειάζεται εξουσιοδότηση. Είναι πολύ βασικό αυτό για να δοθούν αγαθά. Είδη καθαρισμού, υγιεινής και άλλα θα μοιρασθούν».

KAI TO ΠΑΣΧΑ

Η ίδια βέβαια εξήγησε ότι για τις ημέρες του Πάσχα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας, θα ξανακάνει διανομή. Πριν την Μ. Εβδομάδα θα υπάρχει διανομή ωσάν του Φεβρουαρίου ενώ θα υπάρχει και κρέας για το Πάσχα.

«Το κοινωνικό παντοπωλείο διανέμει σε 260 οικογένειες τρόφιμα 150 χιλιάδων ευρώ ανά έτος» τόνισε καταληκτικά.

Εφημερίδα Καβάλα

Hot this week

Στο επίκεντρο η επιτάχυνση των έργων πολιτισμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Επίσκεψη στον αποκατεστημένο περίκεντρο ναό της Μαξιμιανούπολης, ξενάγηση στο...

Μαθιός Ρήγας: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο σημαντική μια ανακάλυψη υδρογονανθράκων στο Βορειοδυτικό Ιόνιο

Η γενικότερη γεωπολιτική ρευστότητα που χαρακτηρίζει την ευρύτερη περιοχή...

Διέλευση μαχητικών αεροσκαφών F16 πάνω από το Λιμάνι του Λιμένα Θάσου στις 5 Νοεμβρίου 2026 και ώρα 11:02 π.μ.

Κατόπιν ενημέρωσης από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο...

Νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ έχασε Γερουσία και Βουλή

«Σεισμός» στην αμερικανική πολιτική σκηνή έφεραν οι ενδιάμεσες εκλογές,...

Topics

Στο επίκεντρο η επιτάχυνση των έργων πολιτισμού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Επίσκεψη στον αποκατεστημένο περίκεντρο ναό της Μαξιμιανούπολης, ξενάγηση στο...

Νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ο Τραμπ έχασε Γερουσία και Βουλή

«Σεισμός» στην αμερικανική πολιτική σκηνή έφεραν οι ενδιάμεσες εκλογές,...

Ενημέρωση για την ποιότητα του νερού στα δίκτυα της ΔΕΥΑΘ λόγω των έντονων βροχοπτώσεων

Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στη Θάσο, που...

Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στη Θάσο

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026, όλες...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες