img_0555-2.jpeg
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορους κόμβους της χώρας αυτονόητα επηρεάζουν και τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. Η διοίκηση αναγκάστηκε να προσαρμόσει αναλόγως τον πίνακα των δρομολογίων της προς τους αντίστοιχους προορισμούς. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης μιλώντας χθές το μεσημέρι στην εκπομπή Αναλυτής με τον Νίκο Ταραπατσή

ενημέρωσε το επιβατικό κοινό της Καβάλας αναφορικά με τα ισχύοντα δεδομένα.
Στη γραμμή προς Αθήνα εκτελούνται μόνο τα πρωινά δρομολόγια με μίνι μπας, ενώ τα δρομολόγια από και προς Θεσσαλονίκη εκτελούνται ανά δύο ώρες με το πρώτο πρωινό να ξεκινά στις 6:00. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον πρώτο μπλόκο που ειναι στο κόμβο Κερδυλλίων, όπου κάνει παράκαμψη μέσω Ασπροβάλτας και επιστρέφει στην εθνικό οδό στον κόμβο Ρεντίνας.Στο δρομολόγιο προς Αθήνα σημειώνεται καθυστέρηση 2,5 ωρών και στο δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη σημειώνεται καθυστέρηση τριάντα περίπου λεπτών.

Το υπ.ΚΤΕΛ εκδίδει καθημερινά ανακοινώσεις προς ενημέρωση του κοινού. Δυσκολίες υπάρχουν και στον κόμβο Χρυσούπολης όταν οι αγρότες κλείνουν και την παλιά εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης οπότε κανένα λεωφορείο δεν ξεκινά απο Καβάλα.Το δρομολόγιο αναγκαστικά ξεκινά έως και μία ώρα αργότερα προκειμένου να καταφέρει να περάσει από το μπλόκο. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ συμμερίζεται τις αντιδράσεις σχετικά με το ασφαλιστικό, ωστόσο είναι αναγκασμένο να εκτελεί κατά το δυνατόν ομαλότερα τα δρομολόγιά του, ώστε να εξυπηρετούνται οι πελάτες του.

Ο κ.Παναγιώτης Τσεντεμείδης εξετάζει τη συμβολική συμμετοχή σε κινητοποίηση την 4η Φεβρουαρίου οπου για καποιες ώρες δεν θα εκτελεί το υπ.ΚΤΕΛ κανένα δρομολόγιο.

Προηγούμενο άρθροΚλειστή η αγορά της Καβάλας 4/2 εως το μεσημέρι
Επόμενο άρθροΈσωσαν νεαρή Καβαλιώτισσα που έπεσε στο λιμάνι της Καβάλας