Η ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων ηττήθηκε με 0-2 στο παιχνίδι με κόντρα τον Ορφέα Ελευθερούπολης παρά την πολύ μεγάλη εμφάνιση με τρία δοκάρια, δύο του Αγγελίδη Γιάννη και ένα του Ιακωβίδη Παναγιώτη.

Η ομάδα μας επίσης έχει έντονα παράπονα από τον διαιτητή κ. Κωνσταντινίδη για την δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε πέντε λεπτά στον Λένια Σωτήρη και στη φάση όπου παίκτης της αντίπαλης ομάδος χτύπησε αγκωνιά τον Τουγκελίδη Νίκο όπου ο διαιτητής δεν υπέδειξε απευθείας κόκκινη καρτα. Υπάρχει σχετικό βίντεο της φασης.

Το ήθος, η αγάπη για το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο, η συμμετοχή στη μάχη παιδιών που αψηφούν την ηλικία τους και κοντραρονται κατά πρόσωπο με ενήλικες έμπειρους ποδοσφαιριστές, είναι αυτό που καθιστά την ομάδα μας δυνατή και έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει.

Ο κόσμος μας, πάντα ο 12ος παίχτης, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας αυτής. Μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και συνεχίζουμε, ενωμένοι σαν μια γροθιά, το έργο που αρχίσαμε. Κι ας νιώθουμε αδικημένοι. Στο τέλος νικάει ο τολμηρός!!!

Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζεται διορθωτική ΚΥΑ για το «καλάθι του νοικοκυριού» – Τι θα αλλάξει στη σήμανση των προϊόντων
Επόμενο άρθροΓιορτή Παιδείας στο Δήμο Παγγαίου