Όπως αναφέρουν πληροφορίες του e-evros.gr, το ταμειακό έλλειμμα του τμήματος προμηθειών του ΠΓΝΕ, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 150.000 ευρώ, γεγονός που φαίνεται να σχετίζεται με την απόφαση της υπαλλήλου να δώσει τελος στη ζωη της με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο το βράδυ του Σαββάτου 13 Φλεβάρη στον οικισμό της Χιλής.
Στο σημείωμα παντως που έγραψε κ άφησε η ίδια με παραλήπτη τον σύζυγο της και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον παρακαλούσε να μη πιστέψει τίποτα απ όλα οσα της καταλογίζουν χωρίς ωστόσο ο άνδρας της να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται.

Η υπόθεση εχει φτάσει στο Υπουργειο Υγειας, στέλεχος του οποίου, θα έρθει στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης με ορκωτούς λογιστές προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αξίζει επιπρόσθετα να αναφέρουμε πως ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο του τμήματος προμηθειών του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης είδε τα φώτα της δημοσιότητας τον Γενάρη του 2011, με ζημία της τάξεως των 975.000 ευρώ για το δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα, το παραπάνω αφορούσε σε διαγωνισμούς προμήθειας αναλώσιμων υλικών και συσκευών.

Πηγή:http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/anabrasmos-sto-pgne-ale3-polhs-meta-th-dhmosiopoihsh-toy-oikonomikoy-skandaloy/post28939

Προηγούμενο άρθροΑναγκαία η διαγράμμιση των διαβάσεων των πεζών στη Χρυσούπολη
Επόμενο άρθροΠροβλήματα στο τηλεοπτικό σήμα στα ορεινά του Δήμου Νέστου