Επαναλειτούργησαν χθες τα ΚΑΠΗ Αγίου Αθανασίου και Ραψάνης που ήταν κλειστά λόγω πανδημίας. Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύης» κ. Ανέστης Δημητριάδης έκανε λόγο για ένα πολύ ευχάριστο κλίμα καθώς τα μέλη των ΚΑΠΗ είχαν μεγάλη ανάγκη να επιστρέψουν στους αγαπημένους χώρους τους.

Όπως τόνισε αρχικά “Όπως ακριβώς είχαμε προαναγγείλει άνοιξαν και τα δύο ΚΑΠΗ που είναι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης μας και μιλάμε για αυτά του Αγίου Αθανασίου και της Ραψάνης. Θα έλεγα ότι το κλίμα ήταν λίγο πιο πανηγυρικό από την προηγούμενη φορά επειδή απλά είχαμε και περισσότερο κόσμο εντός.

Το κλίμα πολύ καλό ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι επέστρεψε και το τάβλι και το χαρτάκι οπότε έγιναν πόλος έλξης ξανά τα ΚΑΠΗ μας για τους ηλικιωμένους που πραγματικά ήταν πολύ γεμάτα. Οι ηλικιωμένοι είχαν ένα πολύ καλό συναπάντημα μετά από πολύ καιρό και τόσο οι υπεύθυνοι των ΚΑΠΗ όσο και όλοι μας τους είχαμε κάποιες μικροεκπλήξεις για το καλωσόρισμα!

Και αυτό έφερε τον πανηγυρικό χαρακτήρα. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι. Και ευτυχώς αυτό το πρώτο 15θημερο δεν έχουμε κάποιο κρούσμα μια και όντως οι ωφελούμενοι μας προσέχουν πάρα πολύ, οπότε ευχόμαστε όλα καλά να κυλήσουν”.

ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Σε τρίτη φάση λοιπόν, δηλαδή από την 1η Απριλίου και μετά θα έρθουν και οι εκδρομές . «Μια μεγάλη απαίτηση των ωφελουμένων αλλά παράλληλα θα έρθει και η επαναλειτουργία όλων των δεδομένων των ΚΑΠΗ. Η επόμενη κίνηση βέβαια είναι ότι προχωράμε με το σχέδιο μας. Αυτό που είδα είναι ότι ο κόσμος είχε ανάγκη και αποζητούσε την επιστροφή στα ΚΑΠΗ” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθρο“Είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι καλό θα έρθει στον τουρισμό μας” δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θάσου Πάρης Παρασχούδης
Επόμενο άρθροΈναρξη των εργασιών ολοκλήρωσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Καβάλας με παρέμβαση Ν.Παναγιωτόπουλου