Το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας προχώρησε στην εγκατάσταση 2 νέων αυτόματων εκδοτικών μηχανισμών εισιτηρίων. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε ότι προσπαθούν να εξυπηρετούν όσο το δυνατόν καλύτερα το επιβατικό κοινό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «για την καλύτερη λειτουργία στην προμήθεια των εισιτηρίων θα αλλάξουμε μερικά σημεία της πόλης που έχουμε αυτόματους πωλητές. Οι δύο μεταφέρθηκαν ήδη, άλλοι δύο θα μεταφερθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού πάρουμε τα απαραίτητα έγγραφα από τη ΔΕΗ. Βλέπουμε θετικά τη δουλειά μας, προσπαθούμε κι εμείς από την πλευρά μας να βοηθήσουμε την κατάσταση και τους επιβάτες μας».

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Για την επιβατική κίνηση είπε ότι «παραμένει ως έχει. Θα δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα διότι πρέπει να πάμε στην πράσινη ενέργεια, να βελτιώσουμε λίγο τα οχήματά μας, το επικοινωνιακό κομμάτι με τους επιβάτες, θέλουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω για να λειτουργήσει η τηλεματική μας, οπότε είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Προσπαθούμε κι εμείς να βελτιωθούμε και ζητάμε λίγη υπομονή από τους επιβάτες μας για να μπορέσουμε να τακτοποιήσουμε κάποιες εκκρεμότητες και κάποιες λειτουργίες που θα είναι προς όφελός τους».

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: 15% θέλει ο Ανδρουλάκης για να κάνει συγκυβέρνηση – Ποιο είναι το σκεπτικό του
Επόμενο άρθροΑπό την Καβάλα θέλει να διεισδύσει στην ευρωπαϊκή αγορά η αμερικάνικη εταιρεία υψηλής τεχνολονίας ThirdEye Gen. Inc