Αγωνιώδη έκκληση για βοήθεια απευθύνει μία 40χρονη μητέρα δύο ανηλίκων από την Αλεξανδρούπολη, η οποία προσπαθεί να γλυτώσει από τον πρώην άντρα της. Κάνει λόγο για απειλές, ξυλοδαρμό μπροστά ακόμα και στα παιδιά τους, μιλώντας στο MEGA.

«Έχει πάρει τηλέφωνο στο σπίτι και μου έχει πει ότι όπου και να με βρει στο δρόμο, θα με σκοτώσει», λέει η μητέρα, που ύστερα από 11 χρόνια κακοποίησης, βρίσκει το θάρρος να καταγγείλει τον 39χρονο. Αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω και δεν αποσύρει τη μήνυση.

«Γυρνάω από τη δουλειά και τον βλέπω μεθυσμένο. Στο τέλος, πήρε μία ξύλινη ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου», αποκαλύπτει ακόμη. Ο μεγαλύτερος φόβος της δεν είναι για τη ζωή της, αλλά τα παιδιά της. «Και να με σκοτώσει εμένα δεν… Τα παιδιά μου θέλω να είναι ασφαλή».

Ο 10χρονος γιος της, που το βράδυ της 25ης Φεβρουάριου μπήκε στη μέση για να σταματήσει ο πατέρας του να χτυπά τη μητέρα του, ήταν αυτός που την προηγούμενη βδομάδα –σύμφωνα με τη γυναίκα– έτρεχε να ξεφύγει από τον 39χρονο που τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητο έξω από το σχολείο.

Η γυναίκα έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα
«Βγαίνει αλλά μόνο μαζί μου, δεν το αφήνω μόνο του γιατί φοβάμαι παιδιά. Είναι μεθυσμένος με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει να αρπάξει το παιδί. Η κόρη μου είναι 5 ετών και γύρισε και μου είπε σκότωσε την ψυχούλα μου, όταν μου το είπε αυτό λύγισα».

Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η γυναίκα, ο 39χρονος συνεχίζει απτόητος να διεκδικεί να βλέπει τα παιδιά. «Ήρθε η αστυνομία μέσα στο σπίτι γιατί λέει δεν δίνω τα παιδιά και η μικρή είχε γραπωθεί πάνω μου και όταν ανέβηκαν πάνω οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, λίγη ανθρωπιά δείξτε παιδιά, εγώ δεν δίνω τα παιδιά, τα παιδιά φοβούνται».

Η 40χρονη, ούσα τρομοκρατημένη, έχει απευθυνθεί –όπως καταγγέλλει– πολλές φορές στις αρμόδιες αρχές, δίχως ωστόσο όπως λέει να έχει λάβει βοήθεια. «Μόνο αν σε σκότωνε ή αν σας έσπαγε το χέρι ή το πόδι. Λέω: “Πάμε καλά ρε παιδιά έπρεπε να μείνουν τα παιδιά μου ορφανά για να τιμωρηθεί αυτός;”».

Τον Σεπτέμβριο αναμένονται οι τελικές αποφάσεις του δικαστηρίου, με τη μητέρα να ελπίζει ότι μέχρι τότε δεν θα είναι ήδη πολύ αργά.

Προηγούμενο άρθροΟι κερδισμένοι και οι χαμένοι των χρωματιστών τιμολογίων ρεύματος: Γιατί πήρε «κεφάλι» το κίτρινο – Ποιοι είναι οι κίνδυνοι
Επόμενο άρθροΜειωμένη και φέτος η προσέλευση των αιμοδοτών την περίοδο των εορτών στο Νοσοκομείο Καβάλας