Με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων, επανεκκινεί από τη Δευτέρα το λιανικό εμπόριο. Οι καταστηματάρχες προετοιμάζονται εδώ και αρκετές μέρες για το άνοιγμα των επιχειρήσεών τους σύμφωνα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενώ στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για το πρώτο μεγάλο τεστ στην αγοράς.

“Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τους περισσότερους από εμάς που επαναλειτουργούμε τις επιχειρήσεις μας μετά από περίπου δύο μήνες, έτοιμοι, με αισιοδοξία. Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που αφορούν την δημόσια υγεία, μάσκα, υγιεινή των χεριών, σε όλα αυτά οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες, και αυτές που άνοιξαν την περασμένη εβδομάδα και αυτές που ξεκινούν”, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 o γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης το πρωί της Δευτέρας 11/5.

Σε ότι αφορά την επόμενη μέρα είπε πως: “Περιμένουμε τον κόσμο να αντιδράσει θετικά, να βγει να ψωνίσει, έχουν δημιουργηθεί αυτούς τους δύο μήνες αρκετές ανάγκες. Υπήρχε μία διαρροή εισοδημάτων, υπήρχε και το ίντερνετ που είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας. Προσδοκούμε πολλά και περιμένουμε”.

Όλα τα παραπάνω την ώρα που “τρέχει” η καμπάνια της τοπικής αγοράς για την στήριξη των Καβαλιώτικων επιχειρήσεων.

Επίσης , οι άνθρωποι της αγοράς ποντάρουν στον τουρισμό και κυρίως στον οδικό τουρισμό, “υπάρχουν κάποια καλά μηνύματα τουλάχιστον για Ιούλιο και Αύγουστο” σημείωσε.

Ακούστε τα όσα είπε ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης στο Lobby 101.8 από το 10.35 έως 16.20

 

Προηγούμενο άρθροΤ. Γαϊτάνης | “Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας – Σε αμηχανία ο ΣΥΡΙΖΑ” – Η επόμενη μέρα στην οικονομία
Επόμενο άρθροΤο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστεί τον Δήμο Καβάλας