Τι δήλωσε ο υπουργός

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συζήτησε με τους αγρότες για τη συνάντηση της Τρίτης με τον πρωθυπουργό και για ζητήματα που αφορούν την τοπική παραγωγή

Στο μπλόκο της Λιβαδειάς, στο Κάστρο Βοιωτίας βρέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης και συνομίλησε με τους αγρότες της περιοχής και με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων.

Διαβάστε ακόμα: Αγρότες απέκλεισαν το τελωνείο Νίκης – Χωρίς διελεύσεις μέχρι τις 4 το μεσημέρι

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε τους αγρότες για τις οικονομικές ενισχύσεις της κυβέρνησης, με έμφαση σε αυτές που αφορούν τη Θεσσαλία, ενώ ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί τους για την κάλυψη των αναγκών τους.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε: «Ο διάλογος είναι το καλύτερο συστατικό της επιτυχίας, μέσα από τη συζήτηση πάντοτε λύνονται τα προβληματα. Βρέθηκα στο μπλόκο της Λιβαδειάς, μίλησα με αγρότες, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργάνων, δημάρχους και αντιπεριφερειάρχες για κεντρικά και τοπικά ζητήματα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τη συνάντηση του συντονοστικού των αγροτών με τον πρωθυπυοργό. Εμείς θα μιλήσουμε και με τους τοπικούς αγρότες γιατί υπάρχουν κι άλλα ζητήματα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός στέκονται στο πλευρό των αγροτών βρίσκοντας λύσεις με αξιοπιστία, μεθοδικοτητα και σοβαρότητα».

Προηγούμενο άρθρο«Κλείδωσε» το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες – Την Τρίτη στις 12:00
Επόμενο άρθροΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ