Αγρότες ΑΜΘ: Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες της ασυνέπειας και του εμπαιγμού κυρίως των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών


Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες της ασυνέπειας και του εμπαιγμού της Κυβέρνησης και κυρίως των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών. Υπήρξε άρνηση για διάλογο που ζητήθηκε από τους αγρότες της ΑΜΘ με μια από τις δικαιολογίες να είναι ότι δεν υπάρχει λόγος, και ότι θα γίνει όταν υπάρχει νομοσχέδιο. Ενώ εμείς μιλούσαμε για φορολογικό και ασφαλιστικό αυτοί έλεγαν πως δεν υπάρχει φορολογικό παρά μόνο ασφαλιστικό. Βλέπουμε πως έρχονται και τα δυο μαζί. Η αδιαφορία τους για τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματά του είναι πρωτοφανής ,και πέρα από αυτό σφυρίζουν αδιάφορα για όλα αυτά που συμβαίνουν και έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή όλης της Ελληνικής κοινωνίας μαζί με το άνοιγμα των πυλών για την πλήρη εφαρμογή της διατλαντικής συμφωνίας της μελέτης McKinsey και της ατζέντας 21 . Οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στους αγρότες και όχι μόνο για ακόμη μια φορά είναι ψεύτικες. Οι δεσμεύσεις των βουλευτών δεν υλοποιούνται και στηρίζουν τις ολιγαρχικές και καταστροφικές αποφάσεις της Κυβέρνησης.
Καλούμε τους βουλευτές της ΑΜΘ να ορίσουν αυτοί ημέρα και ώρα για το διάλογο που υποσχέθηκαν και φυσικά πριν από την ψηφοφορία στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Καλούμε επίσης τους βουλευτές της ΑΜΘ να μη ψηφίσουν τα μέτρα αν τους έχει μείνει έστω και ίχνος αξιοπρέπειας και δεν είναι απλώς διακοσμητικά στοιχεία .Να υποχρεώσουν την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, διαφορετικά ισχύει η παλαιότερη δήλωση μας πως θα μας βρούνε απέναντι τους. Όποιος δεν στηρίζει με την ψήφο του τα συμφέροντα του πρωτογενή τομέα, της Ελληνικής κοινωνίας και του τόπου μας, θα αντιμετωπιστεί όπως του αρμόζει. Ο τρόπος, ο τόπος και χρόνος της αντίδρασης μας επαφίεται στη δική μας βούληση και θα είναι ανάλογος του εμπαιγμού που έχουμε υποστεί και της σφοδρότητας των μέτρων που νομοθετούνται .

Καθείς εφ’ ω ετάχθη, Κύριοι .

Εκπρόσωπος Συντονιστικού αγροτών ΑΜΘ

Καλπακίδης Θέμης

Hot this week

Η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2026

Με απόφαση του Δήμου Παγγαίου η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται...

Δήμος Παγγαίου : Στην κορυφή της λίστας με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην άντληση έκτακτων κονδυλίων

Ο Δήμος Παγγαίου κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους δήμους πανελλαδικά...

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαργαρίτη Σχοινά στο Δήμο Παγγαίου

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

4,8 εκατ. ευρώ για τους αγρότες των Τεναγών ανακοίνωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς – Δέσμευση και για αποζημιώσεις λόγω περονόσπορου

Στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παγγαίου,...

Γρηγόρης Δημητριάδης: «Στο Μαξίμου είχα δύο συνεργάτες που παρακολουθούσαν μόνο τα τοπικά ΜΜΕ»

Στον τρόπο επικοινωνίας της κεντρικής εξουσίας με την περιφέρεια...

Topics

Η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2026

Με απόφαση του Δήμου Παγγαίου η Γιορτή Τσίπουρου μετατίθεται...

Δήμος Παγγαίου : Στην κορυφή της λίστας με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην άντληση έκτακτων κονδυλίων

Ο Δήμος Παγγαίου κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους δήμους πανελλαδικά...

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαργαρίτη Σχοινά στο Δήμο Παγγαίου

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή δύο λεωφορείων και ΙΧ μεταξύ Εξοχής-Μουσθένης

Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε στην Εγνατία...

Στη Μουσθένη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Σταύρος Φλώρος – Κατέθεσε στεφάνι

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες