Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2022 ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Καβάλας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης και της Υπεύθυνης των Βρεθονηπιακών Σταθμών, Λία Κουλίζη, παραβρέθηκε στον αγιασμό του 8ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Καβάλας, στην περιοχή του Βύρωνα.

Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού Απόστολου Μουμτσάκη

“Ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της κοινωνικοποίησης και της γνώσης, μόλις ξεκίνησε.

Ο Δήμος Καβάλας φρόντισε εγκαίρως για την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων ενεργειών, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να στελεχωθούν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί με το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Το υψηλό επίπεδο των εκπαιδευτικών των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας, επιτρέπει στους γονείς να τους εμπιστευτούν για την πρόοδο και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους!”

Προηγούμενο άρθροΣτον ΑΟΚ ο Χρήστος Βαφειάδης
Επόμενο άρθροΤο σενάριο της τρίτης κάλπης: Οι σκέψεις του Μητσοτάκη και οι εισηγήσεις με φόντο τη στάση Ανδρουλάκη και την άρνηση προσέγγισης με Βελόπουλο