Ο τ. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ιωάννη Καρατζιά. Αφού τον συνεχάρη για τη τοποθέτηση του στη αναφερθείσα θέση, έφερε προς συζήτηση το ζήτημα της καθυστέρησης έλευσης του πυροσβεστικού πλοίου στο λιμάνι της Καβάλας, ζήτημα με το οποίο είχε προσωπικά ασχοληθεί ο τ. Βουλευτής.Τονίστηκε πως η επιτυχής λύση του συγκεκριμένου προβλήματος είναι επιτακτική, καθώς το συγκεκριμένο πλοίο αποτελεί αναγκαίο στοιχείο για την αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία του λιμένος Καβάλας. Ο τ. Βουλευτής ανέφερε πως οι συνθήκες είναι πιο πρόσφορες από ποτέ, μετά και το πέρας των εργασιών του κτηρίου στέγασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος Καβάλας, για την δόμηση του οποίου συνεργάστηκαν ο Οργανισμός Λιμένος Καβάλας, η ΔΕΠΑ, η REVOIL και η ELFE (ελληνικά λιπάσματα).

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος υποσχέθηκε στον τ. Βουλευτή πως το πλοίο θα σταλεί με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Κοινής Υπουργικής Απόφασεως.

Προηγούμενο άρθροΔιάκριση σε διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για το 2ο Δημοτικό Καβάλας
Επόμενο άρθροΟλόκληρο το κείμενο για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής