Ο Δήμος Παγγαίου συμπεριλαμβάνεται στους Δήμους της χώρας που εντάχθηκαν στο σχετικό χρηματοδοτικό εργαλείο του Πράσινου Ταμείου για την ανάπτυξη Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) με στόχο την υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχές της βιώσιμης κινητικότητας, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της προσβασιμότητας κατοίκων, εργαζομένων  και επισκεπτών και την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής εν γένει.

Η ενημέρωση και η συμμετοχή φορέων και πολιτών είναι μια διαρκής επιδίωξη, τόσο κατά τη φάση ανάπτυξης του ΣΒΑΚ όσο και κατά τη διαδικασία υλοποίησης μέτρων του σχεδίου.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργείται έρευνα κινητικότητας και χαρακτηριστικών των μετακινήσεων με σκοπό να αποτυπωθεί το προφίλ των καθημερινών μετακινήσεων των πολιτών, να εντοπιστούν προβλήματα κινητικότητας και να καταγραφούν ιδέες και λύσεις για τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου. 

Με τη συμμετοχή μας συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων του Δήμου μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη!

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί 5 λεπτά και μπορείτε να το βρείτε:✓ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/av5euvBjBtK4AmvB6✓ στο site του Δήμου https://www.dimospaggaiou.gr/

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου αφορά άτομα ηλικίας άνω των 15 ετών.

Η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Προηγούμενο άρθροΜειώθηκαν σε δύο οι κλινικές covid στο Νοσοκομείο Καβάλας
Επόμενο άρθροΔιενέργεια rapid tests στο Παληό