27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:00
26 C
Kavala

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας: Ατεκμηρίωτα και Ανήθικα Δημοσιεύματα

Μετά τα ανυπόστατα δημοσιεύματα με τίτλους «Σβήνει το Λιμεναρχείο Καβάλας, Θάσου, Κεραμωτής πρόστιμα… με επιλογή;» και «Λιμενικοί δύο ταχυτήτων στη Θάσο», που αναρτήθηκαν πρόσφατα σε ηλεκτρονικό ιστότοπο της περιοχής μας, γινόμαστε μάρτυρες μιας άδικης και ανήθικης συμπεριφοράς ανώνυμων αρθρογράφων που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Σε μία έννομη κοινωνία όπου υπάρχει ο δρόμος της Δικαιοσύνης, οποιοσδήποτε έχει αδιάσειστα στοιχεία καθήκον του είναι να προσφύγει σε αυτήν και όχι να καταφεύγει σε δόλιες και μικροπρεπείς ενέργειες, κατηγορώντας και στοχοποιώντας τους συναδέλφους μας.

Καταγγέλλουμε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν την εικόνα του Λιμενικού Σώματος και τους προτείνουμε να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μας, όπως αυτό της υποστελέχωσης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, των Υπηρεσιών υπαγωγής του και ιδιαίτερα της νήσου Θάσου και όχι να προβαίνουν σε θρασύδειλες πράξεις για την δημιουργία εντυπώσεων, που στην ουσία, τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Είναι αναγνωρισμένος ο αγώνας που δίνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών, σε ένα πορθμείο όπου οι ελάχιστοι συνάδελφοι με φιλότιμο καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια για την πραγμάτωση του στόχου του Λ.Σ. και οποιαδήποτε τέτοια μομφή για το έργο τους εξευτελίζει την προσωπικότητά τους.

Η Ένωσή μας δεν έχει δικαίωμα να σταματήσει να αγωνίζεται και να αντιτίθεται με σθένος απέναντι σε οποιαδήποτε «φωνή» που σπιλώνει την ακεραιότητα των συναδέλφων, του έργου που επιτελούν και κατά συνέπεια των οικογενειών τους.

Hot this week

Λαύριο: Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από ΕΠΑΛ – Δύο ελαφρά τραυματίες

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε ΕΠΑΛ στο Λαύριο,...

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

Topics

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

«Κλειστά» τα σχολεία σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα

«Άτυπη αργία» σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία. Οι...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες