Πολλά ερωτήματα, αλλά και έντονη κριτική από την πλευρά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εξαρχής είδαν με προβληματισμό την επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου για τη θέση της εκπροσώπου του κόμματος ενόψει εκλογών, προκαλεί η απουσία της δημοσιογράφου από την πολιτική αντιπαράθεση και επικαιρότητα.

Βλέπετε, από την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομά της οι παρεμβάσεις στις οποίες έχει προβεί είναι ελάχιστες και αφορούν κατά βάση γραπτές ανακοινώσεις ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Το γεγονός αυτό αφορά κυρίως την ανάγκη ενημέρωσης της ίδιας για τις ακριβείς θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, αλλά και την ανάγκη να αποκτήσει μεγαλύτερη τριβή σε ό,τι αφορά τις πτυχές της ρητορικής της Κουμουνδούρου.

Ωστόσο, οι επικριτές της δημοσιογράφου και της ηγετικής ομάδας μιλούν ήδη για επιβεβαίωση των ενστάσεών τους, με το επιχείρημα ότι ήδη με τα… ιδιαίτερα στην Πόπη Τσαπανίδου χάνεται πολύτιμος χρόνος στο μέτωπο της προεκλογικής επικοινωνίας. Αντιθέτως, αν προκρινόταν -όπως λένε- η περίπτωση ενός ανθρώπου με ισχυρές αναφορές στο κομμάτι των θέσεων και της ανθρωπογεωγραφίας του κόμματος, τότε ίσως καταγράφονταν καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή τη φάση της κλιμάκωσης της δημόσιας επιχειρηματολογίας της Κουμουνδούρου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 14/1

Προηγούμενο άρθροΠολιτική κόντρα μετά τις αποκαλύψεις για την «μικρή Μαρία» στον Έβρο
Επόμενο άρθρο“Μπήκαμε κανονικά σε προεκλογική τροχιά” δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας Χαράλαμπος Δράκος