Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει την έναρξη του 6ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας 2022-2023 «ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (ΣΠΑΚ Καβάλας).

Μέσα από τους ιδιαίτερους αγώνες του Εργασιακού Πρωταθλήματος απουσιάζει η βία και το οπαδικό πάθος. Απεναντίας, καλλιεργείται η συντροφικότητα, η κοινωνικότητα, ο υγιής ανταγωνισμός, τα θετικά συναισθήματα και η «αθλητική» επαφή ανθρώπων από διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα, θα πρέπει έως την Παρασκευή 14/10/2022, να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» (Κτίριο Πυθαγόρα, 7ης Μεραρχίας 1 (τηλ. επικοινωνίας: 2510-247350) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sports@kavalagreece.gr

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι:

• Αίτηση Συμμετοχής
• Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986
• Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
• Κάρτα Υγείας Αθλητή (υπογεγραμμένη από Καρδιολόγο)
Η Προκήρυξη-Κανονισμός του Πρωταθλήματος καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» www.kavalagreece.gr και στο facebook στη δημόσια ομάδα «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Κτηνοτροφικών συλλόγων ΑΜΘ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Επόμενο άρθροΔήλωση Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, για τον θάνατο του Νίκου Δημητριάδη